29.8 C
New York City
vineri, iulie 1, 2022
AcasăEconomico-socialAccidente la locul de muncă, cercetate de polițiști

Accidente la locul de muncă, cercetate de polițiști

Joi, 20 ianuarie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au fost sesizați despre producerea a două accidente la locul de muncă.

În prima situație polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, de 52 de ani, din localitatea Vetiș, în timp ce se afla la serviciu, a alunecat pe trotuarul din curtea societății unde își desfășoară activitatea, și s-a accidentat, fracturându-și piciorul. Persoana în cauză a fost transportată la spital, pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Tot joi, 20 ianuarie a.c., polițiștii sătmăreni au fost sesizați cu privire la faptul că, o femeie, de 44 de ani, din Satu Mare, în timpul orelor de serviciu, a călcat strâmb, luxându-și glezna. Femeii i s-au acordat îngrijirile medicale necesare.

”Verificările în ambele cauze continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, transmite IPJ Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente