vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăSportLocalUn elev irlandez, promovează echipa fanion a județului Satu Mare

Un elev irlandez, promovează echipa fanion a județului Satu Mare

În luna decembrie a anului trecut Clubul FC Olimpia Satu Mare a fost contactat de un elev irlandez, iar rugămintea acestuia era ca echipa sătmăreană să îl ajute în realizarea unui proiect școlar.

Practic, la ora de geografie, elevii au avut ca temă să găsească o echipă de fotbal din Europa și să ceară oficialilor un echipamnet de joc. Iarlaith a ales echipa fanion a județului Satu Mare care a acceptat să îi ofere ajutorul solicitat. În acest context, undeva într-o școală din Dublin, va sta la loc de cinste, înrămat, tricoul de joc al Olimpiei Satu Mare.

Elevul a ales clubul sătmărean deoarece este convins că echipele din ligile inferioare au cea mai mare nevoie de sustinere.

“ Olimpia este prezentă în toată lumea!

În luna decembrie clubul nostru a fost contactat de un elev din Dublin, Irlanda, pentru a-l ajuta în cadrul unui proiect scolar. Toți elevi din clasa sa de geografie au primit ca temă de casă să aleagă o țară din europa și să solicite unei echipe un echipament de joc. Iarlaith ne-a contactat pe noi deoarece consideră că echipele din ligile inferioare sunt cele ce au nevoie de susținere, iar după ce a primit echipamentul de joc din partea noastră a ținut să ne mulțumească pentru deschiderea de care am dat dovadă față de rugămintea sa. Tricoul urmează să fie înrămat și expus în cadrul școlii sale.

Ne bucurăm de fiecare dată când aflăm că echipa noastră are susținători în iistrăinătate, acest lucru arătând faptul că suntem pe drumul cel bun. Împreună spre următorul nivel”, transmit reprezentantii de la Olimpia Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente