29.8 C
New York City
marți, august 16, 2022
AcasăsusAcțiune cu autori identificați

Acțiune cu autori identificați

În cursul zilei de marți polițiștii  Postului de Poliție Păulești în colaborare  cu cei din cadrul Serviciului Criminalistic au desfășurat o acțiune pe raza localității Ambud ocazie cu care au identificate 5 persoane de sex masculin , dintre care 3 minori, suspecte de comiterea unor furturi în cursul lunii Februarie.

Polițiștii au stabilit în urma investigațiilor efectuate următoarele:

In perioada 10- 12.02.2014  Zsolt H. ,  de 22 de ani, Csaba C., de 14 ani, Laszlo H., de 21 de ani și Mikloș C. , în vârstă de  10 ani , toți din Ambud au pătruns în timpul nopții prin escaladarea gardului în curtea unei societăți comerciale situată pe raza localității Petin , de unde au sustras cabluri de cupru de diferite dimensiuni. Prejudiciul cauzat este de 6000 lei.

De asemenea unul dintre cei menționați anterior respectiv Zsolt H, împreună cu un alt tânăr Robert S., în vârstă de 21 de ani în perioada 15 -18 .02.2014 au pătruns în incinta unei cabane aflate în construcție  din Ambud ,de unde au sustras 10 stâlpi de beton și unelte electrice folosite în construcții.Prejudiciul cauzat fiind de 1000 lei.

În urma activităților desfășurate ieri, cei 5 au fost prinși și sunt cercetați în stare de libertate pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente