Acasă Locale Actiune de curatenie organizata de asociatia STEA

Actiune de curatenie organizata de asociatia STEA

asosiatia-stea-smLocatia aleasa in aceasta saptamana a fost strada Ostrovului, zona blocurilor CD2. In urma sesizarilor primite de la satmareni dupa mediatizarea actiunilor anterioare de curatenie in comunitate ale Asociatiei STEA, astazi 4 iulie, de la ora 10.00, un grup format din 8 voluntari francezi si 12 copii si tineri ai strazii au pornit la curatenie, “inarmati” cu saci de plastic si manusi. Asadar, dupa mai bine de 2 ore, spatiile verzi si trotuarele din zona au devenit curate, iar tomberonul din fata blocului a fost umplut cu mormane de deseuri. Aceasta actiune face parte din proiectul civic finantat de organizatia franceza La Voix de l’Enfant, evenimentul fiind realizat in parteneriat cu Primaria Satu Mare.

In mod surprinzator, la aceasta actiune s-au alaturat aproximativ 15 copii care locuiesc in zona, cu varste cuprinse intre 3 si 10 anisori. Acestia au primit manusi si saci de gunoi si au cules mizeriile cot la cot cu echipa STEA. Scopul acestei activități este de a crea în rândul participanților o atitudine de respect față de mediul înconjurător și față de bunurile comunității. La finalul actiunii, toti cei care au participat la curatenie au primit cate un sapun si un plic de sampon, in semn de multumire pentru implicarea lor in aceasta activitate civica.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfârșitul unei campanii sfârșite!

Ne aflăm înspre finalul unei campanii electorale, cum n-am mai avut niciodată. Rigorile pandemice au limitat aria acțiunilor...

Interviu cu Ioan Savu, candidat PNL Satu Mare la Camera Deputaților

Reporter: Sunteţi pe poziția doi la Camera Deputaților. Ce șanse aveți? Ioan Savu: Colegii mi-au...

”Mesajul nostru a ajuns la oameni!”Interviu cu Adrian Cozma, candidat PNL Satu Mare la Camera Deputaților

R:Mai este o săptămână și mergem la vot. Sunteți unul dintre viitorii parlamentari ai județului

Echipa PNL Satu Mare – spre o victorie sigură!

Vrem să dăm un semnal foarte clar pentru toţi cetăţenii acestui judeţ: Vrem să facem o altfel de...

Comentarii recente