Acasă sus Acțiuni la Biblioteca Județeană

Acțiuni la Biblioteca Județeană

În săptămâna „Să știi mai multe, să fii mai bun”, miercuri, 9 aprilie 2014, începând cu ora 1045, va avea loc în Sala festivă a Colegiului Național „Ioan Slavici” activitatea „Ștafeta poveștilor”, desfășurată în cadrul parteneriatul educațional interjudețean „Biblioteca: fereastră deschisă spre nenumărate vieți”.

Elevii Colegiului Național „Ioan Slavici” îi vor avea ca invitați pe colegii lor de la Liceul Teoretic Negrești-Oaș, de la care vor prelua ștafeta.

La activitate sunt invitați coordonatorii proiectului la nivel județean: inspector de specialitate dr. Natalia Boloș, bibliotecar documentarist Camelia Dumitru, Paula Horotan, șef serviciu relații cu publicul de la  Biblioteca Județeană Satu Mare și alți reprezentanți ai instituțiilor implicate.

La predarea ștafetei elevii Liceului Teoretic Negrești-Oaș vor prezenta un program literar-artistic. Profesori coordonatori: Palfi Maria, Grigorean Mihaela, Feier Obșitoș Bianca, Curpaș Eva.

Elevii Colegiului Național „Ioan Slavici” sunt coordonați de către prof. dr. Alina Dragoș și prof. Adela Filip.

- Advertisment -

Cele mai populare

Un oștean cinstit și devotat

Chiar dacă se afla în pragul împlinirii vârstei de 71 de ani, Aurel Pop își conservase un contur gracil care îl definea...

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Comentarii recente