29.8 C
New York City
luni, august 8, 2022
AcasăEducatie&CulturaAdrian Cozma i-a dus în excursie pe elevii care au obținut cele...

Adrian Cozma i-a dus în excursie pe elevii care au obținut cele mai mari medii la Evaluarea Națională

Deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma le-a făcut o surpriză plăcută elevilor din Satu Mare care au obținut cele mai bune medii la Evaluarea Națională. Elevii au fost invitați să viziteze Palatul Parlamentului și Palatul VIctoria. Printre aceștia s-au aflat și cei trei elevi care au obținut media 10: Lorena Nicoară, Ana Tomșa și Marius Rus.

Alături de Adrian Cozma s-a aflat și secretarul de stat în Minsterul Mediului, Alin Seserman. Cu prilejul vizitei, elevii s-au întâlnit cu premierul României, domnul Ionel Ciucă și cu ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

„Am invitat mai mulți elevi din școlile din Satu Mare în prima săptămână de vacanță a lor și în ultima săptămână din sesiunea parlamentară care se încheie pe 30 iunie.

Timp de 2 zile tinerii noștri se vor familiariza cu instituția Parlamentului și vor vedea la fața locului ce face un parlamentar și cum se fac și se aprobă legile. E un bun exercițiu pentru oricine. Mulțumim totodată premierului Nicolae Ionel Ciucă pentru buna primire la sediul Guvernului României. A fost o oportunitate pentru noi toți.

Sper să le fie de folos și să-i inspire în activitatea pe care o au și mai ales după terminarea liceului.

Voi permanentiza această acțiune și la fiecare final de sesiune voi invita copii și tineri pentru că vom avea doar de câștigat”, a transmis deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente