luni, iunie 24, 2024
AcasăsusAdrian Cozma îi răspunde lui Kelemen: nu mai umblați prin județul nostru...

Adrian Cozma îi răspunde lui Kelemen: nu mai umblați prin județul nostru să-i convingeți pe români să-și vândă țara!

Adrian Cozma îi transmite liderului UDMR, Kelemen Hunor, ,,să nu îi mai învețe pe sătmăreni cum să își apere țara”: ,,Vrem să ne hotărâm singuri soarta”, a spus președintele PNL Satu Mare și candidatul formațiunii la șefia Consiliului Județean, în cadrul unei conferințe de presă. Reacția lui Cozma vine după vizita făcută ieri, în județul Satu Mare, de liderul UDMR.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de Adrian Cozma:

,,Domnule Kelemen Hunor, nu ne mai învățați pe noi, sătmărenii, cum să ne apărăm țara și ce și cum să spunem. Uitați promisiunea lui Ciolacu că va da Satu Mare și Mureș UDMR-ului. Noi, ăștia care mai suntem aici, o să luptăm pentru țara noastră și vrem să ne hotărâm singuri soarta, nu Orban și Kelemen ne spun la noi în țară ce să facem.

Așa că pur și simplu vedeți-vă de treburile voastre și nu mai umblați prin județul nostru să-i convingeți pe români să-și vândă țara, pentru că nu o s-o facă. Noi nu am uitat nici de Horea, Cloșca și Crișan și nici de Baba Novac. Statul ungar nu are el 1000 de ani. Așa că nu primim lecții de la unul care primește indicații de la Moscova lui Putin”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente