luni, iunie 24, 2024
AcasăsusLucian Bode: "partidul are nevoie de un scor politic bun"

Lucian Bode: „partidul are nevoie de un scor politic bun”

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, afirmă că partidul are nevoie de ”un scor politic bun” la alegerile de duminică pentru a fi ”o cărămidă pusă în luptele electorale care vor urma în septembrie şi în decembrie”, conform News.ro.

Bode a afirmat, marţi seară, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL din judeţul Arad, că partidul şi-a propus să obţină un scor politic ”cât mai mare” la alegerile de duminică.

”Avem nevoie de un scor politic bun pentru ca acest scor să fie o cărămidă pusă în luptele electorale care vor urma în septembrie şi în decembrie 2024. PNL va fi la guvernare şi după 2024 dacă reuşim să ne atingem obiectivele electorale duminică, 9 iunie, şi mai cu seamă în 15 şi în 29 septembrie. Azi PNL este puternic şi revigorat, pentru un motiv foarte simplu, dragii mei: pentru că este unit. Semnalul unităţii în PNL a pornit de la Nicolae Ciucă”, a declarat el.

”Nu vrem să fim la guvernare într-un raport de subordonare, nu vrem să fim forţa mai mică sau echipa a doua, a treia, ci vrem să fim principalul partid pentru a putea impune viziunea de dezvoltare. În patru ani de guvernare am arătat că putem face lucrurile în alt mod, am dovedit că suntem o echipă şi că avem viziune. Am reuşit până şi pe socialişti să-i convingem să treacă de la o economie bazată pe consum la o economie bazată pe stimularea investiţiilor”, a adăugat Bode.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente