marți, mai 28, 2024
AcasăPoliticaLocalAdrian Cozma susține că doi români fac politica UDMR și vor candida...

Adrian Cozma susține că doi români fac politica UDMR și vor candida la Primăria Satu Mare

În conferința de presă de joi, președintele Organizației Județene Satu Mare a Partidului Național Liberal, Adrian Cozma, a precizat că viceprimarul municipiului Satu Mare, Adelin Ghiarfaș, a fost exclus din PNL în mod oficial.

În urma votului de excludere exprimat atât de Biroul Politic Municipal, cât și de Biroul Politic Județean, Adelin Ghiarfaș a contestat decizia la Curtea de Onoare și Arbitraj de la nivelul organizației județene a partidului, organism care i-a respins contestația. În consecință, Adelin Ghiarfaș a înaintat o contestație la Curtea de Onoare și Arbitraj a PNL, care acum este în analiză însă, cel mai probabil, va fi respinsă.

Dragoste cu forța nu se poate, iar această afirmație este valabilă și în procesele de divorț din instanțele de judecată. Ceea ce face acum fostul nostru coleg Adelin Ghiarfaș este cam ceea ce ar face un soț căruia i s-a intentat divorț de către soție, dar el ar vrea să se întoarcă sub același acoperiș. Colegii noștri i-au arătat destul de clar, prin vot unanim, că-l consideră trădător și nu mai doresc să fie sub același acoperiș cu el”, a spus Adrian Cozma.

Păstrând registrul, deputatul de Satu Mare a prefațat și cum vor arăta alegerile locale din 2024, la nivel local. Astfel, Adrian Cozma susține că UDMR și-a asigurat încă de acum strategia de a câștiga cât mai multe voturi pe criterii etnice rupând din electoratul românesc, voturi de la cel puțin doi presupuși candidați: Adelin Ghiarfaș și Adrian Ștef.

Adelin nu este altceva decât un cal troian al UDMR, ceea ce se va vedea, de-altfel, la alegerile din 2024”a declarat Adrian Cozma.

Practic, Cozma susține că până la alegeri, viceprimarul Ghiarfaș va adera la un partid de unde va și candida pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare sau în cel mai rău caz, va candida ca independent. Dar până atunci, se bucură de beneficiile funcției de viceprimar al municipiului Satu Mare cu susținerea UDMR.


În opinia lui Adrian Cozma, o altă astfel de ”săgeată” ar mai fi și Adrian Ștef, cel despre care nu se știe cu certitudine dacă este liderul AUR de la Satu Mare, sau nu, cert fiind cel puțin faptul că Ștef își dorește acest lucru. Adrian Cozma susține că Ștef a fost răsplătit deja de liderii UDMR cu un post în Consiliul de Administrație al Aeroportului Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente