marți, ianuarie 31, 2023
AcasăEconomico-socialSocialAsociația Freelife organizează un nou târg de adopții. Se pot face și...

Asociația Freelife organizează un nou târg de adopții. Se pot face și donații

Sâmbătă, 15 octombrie 2022, în intervalul orar 11:00 – 18:00, la intrarea principală în hypermarketul Auchan din municipiul Satu Mare, va avea loc un nou târg de adopții al Asociației Freelife Satu Mare.

Acum aveți posibilitatea de a adopta un patruped ori de a ajuta asociația fie cu un sac de mâncare pentru câini, fie cu câteva produse de curățat, fie chiar și cu bani. La asociație este mare nevoie de bobițe pentru cățeluși, Junior, produse de igienizare (detergenți, clor, saci menajeri etc).

În cadrul târgurilor anterioare au fost luați în adopție 25 de cățeluși și au fost adunate și donații contând în 70 saci de mâncare boabe plus multe produse de curățenie.


„Mulțumim tuturor celor care donează, celor care ne sunt alături și hipermarketului Auchan, cel care ne găzduiește. Alege să te implici, adoptă sau donează”, este mesajul transmis de reprezentanții asociației.

Reamintim că în adăpostul Freelife, unuicul adăpost de câini din Satu Mare, 500 de patrupezi sunt îngrijiți și iubiți în așteptarea ca cineva să îi ia la ei acasă. Adăpostul funcționează la capacitate maximă, astfel că ajutorul din partea dumneavoastră este mai mult decât bine venit.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente