joi, februarie 29, 2024
AcasăsusAdrian Ștef: „Felicit Aeroportul Baia Mare pentru faptul că au completat dosarul...

Adrian Ștef: „Felicit Aeroportul Baia Mare pentru faptul că au completat dosarul și au fost introduși în Masterplanul de Transport!”

Cu privire la articolul apărut în data de 27 februarie 2014 la ora 11:02 în portalul Vocea Transilvaniei cu titlul „Războiul AEROPORTURILOR din NORD-VEST. Baia Mare a câștigat lupta cu Satu Mare” vă rugăm să publicați următorul material:

Proiectul Aeroportului Internațional Satu Mare „Reabilitare și modernizare suprafețe de mișcare în Aeroportul Satu Mare” este un proiect care face parte deja din Masterplanul de Transport fiind aprobat în timpul mandatului ministrului Transporturilor și Infrastructurii Ovidiu Silaghi, din acel moment,și reconfirmat de Ramona Mănescu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii.

Al doilea lucru extrem de important de știut este faptul că prin programul POS Transport nu se modernizează aerogări, banii pentru această lucrare fiind probabil alocați de Consiliul Județean sau din alte fonduri, nicidecum prin POS Transport.

Adrian Ștef, președintele Consiliului Județean Satu Mare a declarat faptul că: „Îi felicit pe cei de la Aeroportul Baia Mare pentru reușită! Este foarte important ca să accesăm aceste fonduri care ne sunt puse la dispoziție de Uniunea Europeană pentru cetățenii județelor noastre. Orice bani atrași înseamnă dezvoltarea zonei, orice bani sunt bine veniți. Atât în județul Satu Mare, cât și în județul Maramureș, cetățenii trebuie să se bucure de toate facilitățile unui trai decent. Ovidiu Silaghi, în perioada în care a fost ministrul Transporturilor și Infrastructurii, a încercat să promoveze amândouă proiectele. A reușit introducerea proiectului de la Satu Mare, însă dosarul de la Aeroportul Baia Mare a fost incomplet și a fost trimis înapoi pentru verificare cu îndrumările necesare. Ovidiu Silaghi a luptat pentru aprobarea proiectelor celor două aeroporturi. Cetățenii celor două județe sunt cei mai importanți, interesele lor primează. Între noi și Maramureș nu este niciun război, nicio competiție!”

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente