sâmbătă, aprilie 20, 2024
Acasăinterviu JurnalAdriana Popescu isi prezinta tinutele din par in fata juratilor de la...

Adriana Popescu isi prezinta tinutele din par in fata juratilor de la Bravo Ai Stil

De unde pasiunea pentru creatie? Cum a început totul?

Fiind invitată la Fashion’s Night Out organizată de Kariklea David și agenția ei Trust Models Satu Mare, eveniment dedicat modei și designerilor, am simțit că aș putea și eu să prezint ceva inedit. Drept urmare am încercat, și cred că am și reușit, să vin cu ceva deosebit în fața publicului.

Am prezentat ținutele realizate din extensii din păr natural oferite ca de obicei de colaboratorii mei de la Bueno Bia România care de fiecare dată îmi oferă cantitate nelimitată de extensii pentru a putea să-mi realizez demersul artistic.

Tinutele tale din par vor fi prezente in Baia Mare, in fata juratilor de la Bravo Ai Stil. Ce ne poti spune?

 Da, ținutele mele vor fi prezentate în fața juraților emisiunii Bravo ai stil, cu ocazia organizării la Baia Mare a unei ediții a acestei emisiuni, cu sprijinul și implicarea prietenului și susținătorului meu Lorand Coza, care de altfel m-a și încurajat în încercarea mea de a prezenta ceva interesant, nou, inedit.

El mi-a dat încredere că pot realiza ceea ce-mi doream și m-a ajutat mult împărtășind din vasta lui experiență ca designer.

Ce cursuri ai urmat în acest domeniu?

Având în vedere ceea ce realizez eu, pot spune că am fost propriul meu profesor deoarece nu am participat la seminarii sau alte cursuri care să mă învețe ceea ce fac.

Tot ceea ce fac rezultă din pasiunea și dedicația mea pentru creații inedite în mod special. Vreau ca întotdeauna să fiu cu un pas în față, să mă dezvolt și să ajung cât mai sus.

Ai vreun model în această meserie? Cineva pe care să o admiri din punct de vedere al modului de lucru?

Urmăresc cu interes, bineînțeles și lucrările altor creatori din domeniu, însă mă bucur să vad că am ales un drum care mă caracterizează și îmi permite să mă exprim într-un mod unic.

In aprilie vei participa la un eveniment mare in Polonia, despre ce este vorba mai exact?

In curând vei participa la evenimente în afara țării, despre ce este vorba mai exact? Da, în 18-19 februarie voi fi plecată la Belgrad unde am fost din nou invitată de colaboratorii mei Nauszika Pap, Carlo Crisan și Dusan Licina, pentru a-mi prezenta pe scenă creațiile în cadrul unui eveniment de profil. În 22-23 aprilie sunt invitată pentru a juriza un concurs internațional de coafură în Polonia, alături de cei mai sus menționați.

Voi avea și o prezență în București în 25 mai cu ocazia evenimentului „Festivalul designerilor din România – ediția a IV-a” organizată de creatoarea Daniela Sala, ocazie cu care voi realiza coafurile modelelor. Bineînțeles voi fi însoțită la toate aceste evenimente de colaboratoarea mea, make-up artistul Alina Marchiș și fotograful meu Oli Marchiș.

Îți mulțumesc pentru timpul acordat, iar pe final dorești să transmiți un mesaj cititorilor noștri:

Îți mulțumesc și eu, și doresc să transmit tuturor celor care mă urmăresc că le mulțumesc ca întotdeauna pentru aprecieri și că voi încerca și în acest an, la fel ca în anii trecuți, să prezint lucruri noi, inedite, surprinzătoare.

A consemnat  Adrian Bilanici

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente