Acasă Locale Stiri Satu Mare Albinuțele Baltice, MIG-ul și parașutiștii au făcut show la Mitingul Aviatic

Albinuțele Baltice, MIG-ul și parașutiștii au făcut show la Mitingul Aviatic

Peste 30 de piloți și parașutiști au fost prezenți sâmbătă, 28 iunie pe Aeroportul Satu Mare, făcând deliciul sutelor de spectatori.

Deschiderea oficială a avut loc la ora 12.30, în cadrul ei au fost prezenți, președintele Consiliului Județean Adrian Ștef, deputatul Ovidiu Silaghi directorul Aeroclubului României, George Rotaru și mulți alții.

Pe lângă avioanele de acrobații, la Satu Mare a ajuns un elicopter militar, PUMA ce aparține Ministerul Apărării Naționale, și deja cunoscutul MIG venit de la Câmpia Turzii și superbele Albinuțe Baltice venite tocmai din Letonia.

Deasemenea și  parașutiștii și-au făcut apariția din cer, în aplauzele pasionaților de înălțime.

“La momentul acesta avem cinci instructori care sar. Toți suntem cu multe, foarte multe lansări. Suntem oameni de show. Unde este ceva de făcut altfel decât salturi normale de parașutiști suntem chemați și noi”, a declarat  Drobotă Ciprian, instructor la Aeroclubul României.

“Este un eveniment foarte reușit și anul acesta, nu bine și-au revenit sătmărenii după Zilele Județului, că le-am și pregătit acest eveniment. Să dea Dumnezeu să-l putem organiza în fiecare an și să ne bucurăm și de mai mult succes”.  a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrain Ștef.

miting-aviatic-satu-mare-2014 (1) miting-aviatic-satu-mare-2014 (2) miting-aviatic-satu-mare-2014 (3) miting-aviatic-satu-mare-2014 (4) miting-aviatic-satu-mare-2014 (5) miting-aviatic-satu-mare-2014 (6) miting-aviatic-satu-mare-2014 (7) miting-aviatic-satu-mare-2014 (8) miting-aviatic-satu-mare-2014 (9) miting-aviatic-satu-mare-2014 (10) miting-aviatic-satu-mare-2014 (11) miting-aviatic-satu-mare-2014 (12) miting-aviatic-satu-mare-2014 (13) miting-aviatic-satu-mare-2014 (14) miting-aviatic-satu-mare-2014 (15)

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente