joi, februarie 29, 2024
AcasăsusAlexandru Rafila înconjurat de PNL

Alexandru Rafila înconjurat de PNL

Liberalii au lansat un atac extrem de dur la adresa ministrului Sănătății, Alexandru Rafila. Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc îl acuză pe acesta de pasarea responsabilității.

Alexandru Rafila, criticat dur de PNL

Alexandru Rafila este aspru criticat de către liberali! Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc îl acuză că evită să își asume responsabilitatea pentru problemele cadrelor medicale din România.

„Am trăit s-o auzim și pe asta: ministrul Sănătății, domnul Alexandru Rafila, ne spune că nu are el nicio atribuție în rezolvarea revendicărilor legitime ale medicilor de familie și ale medicilor din ambulatoriu. Mai are un pic și ne spune că e de datoria ministrului Agriculturii sau a ministrului Apărării să se întâlnească cu reprezentanții cadrelor medicale și să închidă această criză care pune în pericol sănătatea oamenilor”, a scris aceasta pe Facebook.

Nicoleta Pauliuc a adăugat că această „fugă perpetuă de responsabilitate” și evitarea oricărei decizii crează haos în sistem.

Senatoarea a mai punctat că rolul unui ministru este de a rezolva problemele, nu de a le amâna „până la calendele grecești”. Și nu este prima dată când se întâmplă așa ceva, susține ea.

Președinta organizației de femei a PNL a precizat că ideea că ar exista o problemă doar la CNAS este falsă, atâta timp cât instituția este în subordinea ministerului.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente