Acasă Locale Nationale Alina Gorghiu a fost aleasă președinte al PNL

Alina Gorghiu a fost aleasă președinte al PNL

Alina Gorghiu a fost aleasă, joi, în funcția de președinte al vechiului PNL, copreședinte al PNL alături de Vasile Blaga, în cadrul ședinței Biroului Politic Național al partidului, surclasându-l pe Ludovic Orban.

Alina Gorghiu a obținut 48 de voturi, în timp ce Ludovic Orban a beneficiat de votul a 27 dintre colegi, au menționat sursele citate.

Președintele ales, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că o felicită public pe Alina Gorghiu pentru câștigarea președinției PNL, menționând că felul în care BPN a acționat și a votat îi confirmă dorința PNL de a se reforma, de a se moderniza.

„Astăzi, în fața colegelor și colegilor, mi-am anunțat demisia din PNL și din toate funcțiile deținute în partid pentru a fi în situația potrivită pentru preluarea mandatului de președinte al României, lucru care se va întâmpla duminică. În cadrul acestui Birou Politic a fost ales noul președinte al PNL, al vechiului PNL, copreședintele noului PNL, în persoana doamnei Alina Gorghiu și țin cu această ocazie să o felicit public pentru câștigarea acestei președinții”, a spus Iohannis.

El a apreciat că felul în care Biroul Politic a votat îi confirmă dorința PNL de a se reforma.

„Felul în care Biroul Politic a acționat, felul în care a votat îmi confirmă dorința PNL de a se reforma, de a se moderniza, de a fi partidul care arată cum trebuie să se facă politică în România pentru a fi mai aproape de oameni, pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor oamenilor care ne votează și care ne pun în aceste poziții publice”, a adăugat el.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente