Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

Polițiștii Biroului Investigații Criminale, linia de munca ,,Furturi din Buzunare” au identificat si prins pe G. Margareta, de 23 ani, din Satu Mare, care în data de 05.12.2014 in jurul orelor 20.00, aflându-se pe str Corvinilor a acostat un bărbat cu care a purtat discuții. Profitând de neatenția bărbatului, tânăra i-a sustras din buzunar un telefon mobil în valoare de 600 lei.

In cauza s-a întocmit dosar penal, autoarea fiind cercetată în stare de libertate sub aspectul sîvârșirii infracțiunii de furt.

Ieri, 17 decembrie a.c. în jurul orelor,14:10, C. Lucian, de 21 ani, din Baia Mare  în timp ce conducea, autoturismul marca Peugeot pe str.Drumul Careiului din Satu Mare,  nu a păstrat  distanța corespunzătoare în mers  intrând  în coliziune cu un alt autotusim marca Hyndai  condus, de un bărbat de 39 ani, în aceeași direcție de mers. In urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a trei minori de 2 și 13 ani, , toți pasageri în autoturismul marca Hyundai.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Tot în cursul zilei de ieri, în localitatea Apa, K. Nicoleta, de 35 ani, din localitate, a condus autoturismul marca Suzuki iar pe fondul neasigurării corespunzătoare la efectuarea virajului la stânga a intrat în coliziune cu autoturismul marca Mercedes, care se afla în depășirea regulamentară  a acestuia. In urma evenimentului a rezultat rănirea ușoara a numitei Kato Nicoleta.

Un alt accident rutier grav, a avut loc miercuri, în jurul orelor  15,45, pe DC 64 în afara localității Pelișor.

Iuliu, de 27 ani, din Nisipeni, conducând un autoturism marca Fiat, neînmatriculat,  pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum a pierdut controlul asupra direcției de mers intrând în șanțul din partea dreapta. In urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a trei tineri cu varste de 27, 22, și 37 ani, toți din Nisipeni, pasageri în autoturism, precum si a conducătorului auto.

În cursul serii de 17 decembrie a.c., am fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat din  Boghiș, despre faptul că în fața locuinței sale a avut un scandal intre mai multe persoane de etnie rroma.

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că, în urma unei altercații,  K. Anton a fost înțepat cu o furcă de  către V. Florin, de 22 ani iar V.  Vasile, de 21 ani, ambii din Boghiș, l-a lovit cu o lopata peste membrele superioare si peste corp. In urma loviturilor primite, persoana vătămată, a fost transportată la UPU Satu Mare, fiind internat la secția chirurgie.

In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.

În cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 92 sancțiuni contravenționale în valoare  de 11.725  lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat 15  sancțiuni contravenționale în valoare totală  de 4.900  lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

„Nimănui cu nimic nu fiţi datori, decât cu iubirea unuia faţă de altul”

Fii blând și bun cu toți, ne îndeamnă Părintele Serghie, că toți sunt în nevoi, bolnavi cu toții. Nu-i nimeni sănătos la suflet....

Este oficial.Biden,rămâne câștigător

Administrația Serviciilor Generale cea care are un rol cheie în confirmarea oficială a victoriei în scrutinul prezidenţial, l-a informat pe președintele ales...

Postul alimentar:recomandări și rețete

Postul alimentar, în toate civilizațiile și religiile, a fost implementat cu valențe curative nu numai în ceea ce privește corpul, dar și...

Adrian Cozma: Vom dezvolta Satu Mare cu bani europeni!

Nu mai are nimeni nicio îndoială că utilizarea cu eficiență a banilor europeni e cheia și drumul spre o dezvoltare mai rapidă...

Comentarii recente