Acasă Locale Stiri Satu Mare Alina Gorghiu: “Am fost încântată să văd că PNL Satu Mare funcționează...

Alina Gorghiu: “Am fost încântată să văd că PNL Satu Mare funcționează foarte bine”

Romeo-Nicoara-Alina-Gorghiu-Vasile-Berinde-14

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a început un turneu la filialele partidului din județe, prima sa oprire fiind tocmai la Satu Mare. După ce aseară a participat la un eveniment organizat cu ocazia Zilei Femeii, de care s-a arătat plăcut surprinsă, copreședintele PNL a avut astăzi o întâlnire cu conducerea filialei județene Satu Mare, de care s-a arătat încântată.

În cadrul unei conferințe de presă, copreședintele PNL Satu Mare, Romeo Nicoară, a afirmat că la Satu Mare procesul de fuziune dintre PNL și PDL merge foarte bine.

Filiala PNL Satu Mare a intrat în acel proces al fuziunii și creării unui mare partid de dreapta, proces care a început anul trecut în vară, la care am participat și noi ca filială și am încheiat anul acesta pe 31 ianuarie când s-au pus bazele structurii de conducere la nivel județean ale noului PNL, structuri care își intră în atribuții la nivel local în cursul lunii martie. Tot acest proces de fuziune la Satu Mare a demarat, a continuat și se desfășoară în parametri normali, aș spune foarte bine, acest nou PNL funcționează foarte bine“, a declarat Romeo Nicoară.

Alina Gorghiu a spus că a asistat la prima ședință din această lună a unui birou politic județean, și că începe de la Satu Mare un turneu național.

Am fost încântată să văd că PNL Satu Mare, și am deoparte și de alta reprezentanți din fostul PNL și fostul PDL, nu mai discută în acești termeni, ci se discută despre formula noului PNL, despre viitor, nu avem deloc privirea aruncată în trecut, funcționează bine, funcționează în parametri extraordinari, sunt într-un proces de organizare internă conform regulilor stabilite de noul statut, lucru care mă bucură mult și le urez succes pe mai departe“, a declarat Alina Gorghiu.

Copreședintele PNL a amintit câteva din prioritățile partidului, cum ar fi lupta pentru pierderea mandatelor aleșilor locali care au migrat la alte partide în baza ordonanței 55, adoptarea unui cod fiscal relaxat dar nu prin asumarea răspunderii guvernului ci prin vot, după o perioadă de dezbateri și introducerea votului prin corespondență. În acest sens, PNL a trimis scrisori către asociațiile românilor din diaspora prin care le solicită idei la întocmirea proiectului de lege.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Drapelul României, arborat la 2.519 metri altitudine.La multi ani români!

Drapelul României a fost arborat, de Ziua Naţională, pe vârful Parângul Mare, la 2.519 metri altitudine, unul dintre cele mai înalte din...

Ceremonie restrânsă de 1 Decembrie

Cu ocazia Zilei Naţionale, reprezentanţi ai Armatei României vor participa, la solicitarea şi cu sprijinul autorităţilor locale, la pregătirea, organizarea şi desfăşurarea...

Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat

Un interviu acordat jurnalului ortodox “Drumul Emausului” de ziaristul grec George Alexandrou, autorul uneia dintre cele mai vaste monografii dedicate Sfântului Apostol Andrei, ne...

Sfârșitul unei campanii sfârșite!

Ne aflăm înspre finalul unei campanii electorale, cum n-am mai avut niciodată. Rigorile pandemice au limitat aria acțiunilor...

Comentarii recente