Acasă Sport Local Allez CSM!!!

Allez CSM!!!

Cea de-a patra etapa din grupele EuroCup Women îi scoate în faţa echipei CSM Satu Mare un adversar deosebit de dificil, baschetbalistele pregătite de Dan Fleşeriu urmând sa joace miercuri seara pe terenul puternicei BLA Montpellier, cu începere de la ora 20:00 ( 21:00 ora României).

Misiune aproape imposibilă pentru sătmărence în meciul de astăzi de la Montpellier. Franţuzoiacele s-au impus şi în jocul de la Satu Mare, scor 77-67, însă atunci baschetbalistele de la CSM au jucat multă vreme de la egal la egal cu mult mai titratele lor adeversare şi poate doar respectul exagerat faţă de Fatimatou Sacko şi compania au dat câştig de cauză fetelor din Hexagon.

Elevele lui Valery Demory pornesc ca favorite certe ale acestei întâlniri, BLA Montpellier fiind liderul autoritar al seriei, cu trei victorii la activ din tot atâtea jocuri disputate, fiind ca şi calificată în faza superioară, şi se bazează pe un lot multinaţional, în care se regăseşte şi tânăra jucătoare de origine română, Ana Catachiţiga.

Misiunera fetelor noastre va fi şi mai grea deoarece una din piesele de bază ale echipei, Annemarie Părău, este accidentată şi nu va juca, iar cea care putea s-o înlocuiască cu brio, Italle Lucas, nu are drept de joc în competiţiile europene.

Chiar şi în condiţiile acestea în care David întâlneşte pe Goliat avem încredere în minunatele noastre concetăţene, fiindcă, nu-i aşa, legenda spune că până la urmă micul, dar bravul, David îl învinge pe uriaşul Goliat.

După disputarea jocurilor tur/retur, primele două echipe clasate în fiecare serie se califică în faza superioară.  Dar iată şi programul jocurilor pe care CSM Satu Mare le mai are de disputat în Grupa A din EuroCup Women, 2012/2013:

14.11.2012 – BLA Montpellier – CSM Satu Mare (ora 20:00)
22.11.2012 – CSM Satu Mare – SISU Gentofte (ora 20:30)
29.11.2012 – CSM Satu Mare – BC Chevakata (ora 20:30)
În urma rezultatelor înregistrate în primele trei etape, iată clasamentul Grupei A: 1. BLA Montpellier (6 p); 2. BC Chevakata (5 p); 3. CSM Satu Mare (4 p); 4. SISU Gentofte (3 p).

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente