Acasă Locale Nationale Dacia a lansat marti noile generatii Logan, Sandero si Sandero Stepway

Dacia a lansat marti noile generatii Logan, Sandero si Sandero Stepway

stepwayNoul Logan, o maşină de familie, accesibilă, cu linii fluide şi elegante, este disponibilă în România începând de la preţul de 6.690 euro (TVA inclus), iar comenzile pentru piaţa românească au fost lansate începând cu data de 9 noiembrie.

Noul Sandero este un vehicul de oraş, compact, cu un design modern, care oferă 5 locuri spaţioase şi are un preţ de pronire de 6.990 euro (cu TVA).

Cele trei noi modele Dacia afişează un design robust şi atrăgător, prezentat în trei teme distincte – cea a eleganţei, în cazul noului Logan, cea a seducţiei, în cazul noului Sandero, şi cea a caracterului, în cazul noului Sandero Stepway. Confortul a fost îmbunătăţită datorită unor echipamente preluate de la modelele Lodgy şi Dokker, cum este cazul sistemului multimedia Media Nav, precum şi a limitatorului/regulatorului de viteză, care îşi fac apariţia în gama Dacia.

Sandero Stepway este mai accesibil decât predecesorul său pe majoritatea pieţelor. În România, modelul este disponibil la preţul de 10.800 euro (TVA inclus), cu motorizarea pe benzină TCe 90. În versiunea Diesel, modelul este disponibil la preţul de 12.200 euro (TVA inclus).

Cu 6 modele noi prezentate în 2012, gama Dacia este de departe cea mai tânără din Europa. La oprirea din fabricaţie a modelului break MCV la sfârşitul anului 2012, cel mai vechi model din gamă va fi Duster, în vârstă de numai trei ani.

Dacia este şi cea mai dinamică marcă din Europa, vânzările sale anuale crescând de 8 ori între 2005 şi 2011. La jumătatea acestui an a fost depăşit pragul de două milioane de vehicule Dacia vândute în întreaga lume de la lansarea modelului Logan, în 2004.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente