vineri, iunie 2, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareAltfatter Tamás este noul subprefect al județului Satu Mare

Altfatter Tamás este noul subprefect al județului Satu Mare

Luni, 24 martie în cadrul unei întâlniri selecte, a avut loc instalarea lui Altfatter Tamás în funcția de subprefect al județului Satu Mare. Acesta îl înlocuiește în funcție pe Cristian Sasu, care a fost susținut de PNL.
La eveniment au participat ministrul Mudiului și Schimbărilor Climatice, Attila Korodi, prefectul județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean, Mircea Govor, respectiv Rudolf Riedl, deputații UDMR Kereskényi Gábor și Erdei D. István, senatorul Pataki Csaba, câțiva șefi de instituții, consilieri locali și județeni din partea UDMR dar și cetățeni care au ținut să participe la instalarea noului subprefect.
După citirea hotărârii de Guvern prin care Altfatter Tamás a fost numit „temporar prin detașare” în funcția de subprefect al județului Satu Mare, a avut loc depunerea jurământului, iar apoi au urmat luările de cuvânt din partea oficialităților prezente la eveniment.
Noul subprefect al județului este specializat atât în științele economice cât și în cele juridice. Altfatter Tamás îl înlocuiește în funcție pe fostul subprefect Cristian Sasu, care a fost susținut de PNL.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente