marți, iulie 16, 2024
AcasăLocalePolitistii satmareni au depistat in trafic soferi bauti

Politistii satmareni au depistat in trafic soferi bauti

Alți doi conducători auto care au consumat alcool și apoi au urcat la volan, au fost depistați miercuri de echipajele rutiere aflate în acțiune. Unuia dintre șoferi i-a fost reținut permisul în vederea suspendării pe o perioadă 90 de zile deoarece avea o concentrație alcoolică sub limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar în cazul celui de-al doilea șofer s-a întocmit dosar penal.

Autoturismul condus de Stelian P., de 61 de ani, a fost oprit de polițiștii Biroului Rutier pe Strada Ady Endre din Satu Mare, în urma testării cu aparatul etilotest constatându-se că șoferul avea o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus și la spital pentru recoltare de probe biologice, pe numele său fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracțiunii de conducere cu alcoolemie peste limita legală.

Dacă marți polițiștii Biroului Rutier au urmărit în acțiunile lor verificarea legalității activităților de taximetrie, miercuri, 21 august, au fost vizate staționările și opririle  neregulamentare, precum și încălcările regulilor de acordare a priorității de trecere.

Astfel, polițiștii rutieri au acționat în zona Pieței de Alimente nr. 1, aplicând aproape 20 de sancțiuni pentru oprire sau staționare neregulamentară. Alte 12 amenzi au fost aplicate în 2 ore în municipiul reședință de județ conducătorilor de vehicule ce nu respectă prevederile legale referitoare la prioritatea de trecere, pentru această abatere fiind suspendate și 5 permise de conducere.

1 COMENTARIU

  1. Politia ar trebui sa trimita mai multe echipaje de Politie in mai multe zona ale orasului incat aceasta problema a consumului alcoolului la volan sa dispara… deoarece pune în pericol viata altor conducatori auto…

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente