29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareANAF organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 1181 posturi la Direcția...

ANAF organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 1181 posturi la Direcția generală antifraudă fiscală

Agenția Națională de Administrare Fiscală organizează în data de 19 octombrie 2013 concurs pentru ocuparea unui număr de 1181 posturi la Direcția generală antifraudă fiscală.

Condițiile de participare la concurs sunt condițiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr 188/1999, republicată (r2), cu modificările și completările ulterioare, pentru ocuparea funcțiilor publice.

Concursul constă în trei etape: selecția dosarelor de înscriere, proba scrisă și interviul.

Proba scrisă se va desfășura în data de 19 octombrie 2013 și va consta în rezolvarea unor teste-grilă de către candidați. Pentru proba scrisă se testează cunoștințele teoretice necesare ocupării funcțiilor publice pentru care se organizează concursul. Subiectele se stabilesc pe baza bibliografiei de concurs aprobată de președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală, astfel încât să se asigure verificarea capacitătii de analiză și sinteză a candidaților, în concordanță cu nivelul și specificul funcțiilor publice pentru care se organizează concursul.

Precizăm că Regulamentul de desfășurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcției publice specifice de inspector antifraudă din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală a fost aprobat prin Hotărârea Guvernului României nr.  677/2013.

Potențialii candidați pot depune dosarele de înscriere la sediul Direcției generale a vămilor din Str. Matei Millo nr 13, sector 1, București,  în perioada 18 septembrie – 02 octombrie 2013, în zilele lucrătoare, între orele 8.30 – 17.00 (luni – joi) și 8.30 – 14.30 (vineri).

Mai multe informații pot fi obținute accesând site-ul www.anaf.ro, secțiunea Anunțuri/Resurse Umane/Concurs Direcția Generală Antifraudă Fiscală.

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine ca se scot posturi noi deoarece sunt foarte multi absolventi de facultate care sunt in cautarea unui loc de munca iar aceste posturi vor fi
    o sansa pentru multi dintre tinerii absolventi!

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente