marți, iulie 16, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareCoica și Ștef se întrec în "Recolte"

Coica și Ștef se întrec în „Recolte”

Astăzi, 30 septembrie, în conferința de presă susținută dupa ședința de Consiliu Județean, Adrian Ștef a declarat că nu știe motivul pentru care primaria s-a angajat în organizarea Zilei Recoltei, manifestare trecută în calendarul de evenimente a Consilului Județean.

Adrian Ștef a anunțat că va organiza un alt festival al recoltei, tot cu sprijinul Centrului Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale.

După ce la începutul verii am avut Ziua Orașului și Ziua Județului, acum se pare că vom avea două Festivaluri ale Recoltei, ambele în luna octombrie.

Primarul Dorel Coica a anunțat sâmbătă că la sfârșitul acestei săptămâni va organiza Zilele Recoltei, cu târg al produselor tradiționale și program folcloric asigurat cu sprijinul Centrului Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale

Răspunzând la întrebările ziariștilor, Adrian Ștef a prezentat agenda oficială a evenimentelor culturale organizate de Consiliul Județean, stabilit încă de la începutul acestui an. În agendă apare, într-adevăr, Ziua Recoltei, programată pentru o dată neprecizată în cursul lunii octombrie, prima ediție a acesteia fiind organizată anul trecut de Centrul Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale, din inițiativa Consiliului Județean.

 Adrian Ștef a vrut, astfel, să răspundă la săgețile aruncate de primarul Dorel Coica, întrebându-se  „oare cine pe cine copiază”? El a precizat, de asemenea, că va stabili în următoarele zile data exactă a Festivalului Recoltei, după consultări cu cei de la Centrul Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale.

În concluzie se pare că anul acesta vom avea doua zile ale recoltei, organizate una de Primărie alta de Consiliul Județean.

2 COMENTARII

  1. Astia se bat care o au mai lunga… ziua recoltei? E penibil! Manutele sus cine mai vrea paranghelii pre-electorale din banii contribuabililor

  2. daca facem un inventar intre realizarile promise in campania electorala si ce a aurmat dupa veti realiza ca banii nostri merg doar pe chefuri ,doar de acolo se mai ciuguli cites de putin

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente