29.8 C
New York City
joi, iunie 30, 2022
AcasăLocaleAnchetă disciplinară la Transurban. Ionuț Bujor califică inadmisibil comportamentul șoferului care ar...

Anchetă disciplinară la Transurban. Ionuț Bujor califică inadmisibil comportamentul șoferului care ar fi jignit o călătoare

Directorul Transurban, Ionuț Bujor, califică inadmisibil comportamentul șoferului de la Transurban care ar fi folosit cuvinte umilitoare la adresa unei călătoare. Sesizarea făcută în cursul zilei de ieri a ajuns în atenția directorului imediat, în acest sens, în cursul zilei de astăzi va fi demarată procedura de cercetare disciplinară.

Autobuzul are în dotare camere de supraveghere, fapt care va ajuta la elucidarea celor întâmplate.

„Noi am luat act de cele întâmplate. Nu susținem astfel de comportamente motiv pentru care vom și cerceta disciplinar cazul și vom lua măsurile disciplinare care se impun”, aprecizat pentru Jurnalul de Satu Mare, Ionuț Bujor – directorul Transurban.

De asemenea, directorul Transurban a precizat că nu există o regulă internă care limitează numărul de cărucioare de copii în autobuz, însă, în cazul persoanelor cu dizabilități, capacitatea de transport a unui autobuz este de două persoane în scaune cu rotile. Poate șoferul a făcut chiar o confuzie între aceste două situații, în ideea în care în autobuz mai călătorea cineva cu un cărucior de copii, dar care era închis.

Indiferent cum a fost situația, modul de adresare față de mămică rămâne tot inadmisibil, lucru subliniat de directorul Transurban.

Întreaga poveste aici

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente