sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăLocaleAndreea Paul: PDL Satu Mare face o opoziție adevărată și USL-ul din...

Andreea Paul: PDL Satu Mare face o opoziție adevărată și USL-ul din Sătmar nu mai are voce

Astazi in cadrul unei conferite de presa sustinuta la sediul PDL Satu Mare, Andreea Paul Prim-Vicepreședinte al PDL si Deputat de Țara Oașului, Satu Mare, alaturi de presedintele PDL Satu Mare Petre Muresan si presedintele tineretului PDL Adrian Cozma au prezentat problemele din partid si cele de la guvernare. Andreea Paul a tinut sa sublinieze inca odata problemele cu care ne confruntam, facandu-i cu ou si cu otet pe guvernantii actuali. Ponta si guvernul condus de dansul, principala problema a opozantilor.Deputatul Țării Oașului, Andreea Paul, a început conferința prin a declara că PDL Satu Mare face o opoziție adevărată și că USL-ul din Sătmar nu mai are voce. Apoi Andreea Paul s-a întrebat de ce scad veniturile bugetare și rectificările sunt iarăși negative?

„Finanțele unei țări și credibilitatea nu sunt chewing gum. Avem o mare cădere la veniturile bugetare, cu aproximativ 3,8 miliarde lei față de nivelul estimat la începutul anului. Este un paradox marca USL în condițiile unei creșteri economice estimate aproape de 2% și în condițiile extinderii bazei de impozitare în acest an. Avem 30 de taxe noi și impozite majorate în acest an”, a spus Andreea.

Prim vicepreședintele PDL a identificat 5 factori responsabili de căderea veniturilor bugetare: estimările au fost mult prea optimiste pentru acest an, proasta colectare a taxelor și explozia evaziunii fiscale, diminuarea semnificativă a investițiilor publice și creșterea cheltuielilor cu personalul bugetar, ineficiența investițiilor publice și sufocarea politică a companiilor de stat și faptul că USL a cerut românului să susțină risipa cheltuielilor publice și o mafie politică, nu un set de măsuri reformatoare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente