Acasă Locale Andreea Paul: PDL Satu Mare face o opoziție adevărată și USL-ul din...

Andreea Paul: PDL Satu Mare face o opoziție adevărată și USL-ul din Sătmar nu mai are voce

Astazi in cadrul unei conferite de presa sustinuta la sediul PDL Satu Mare, Andreea Paul Prim-Vicepreședinte al PDL si Deputat de Țara Oașului, Satu Mare, alaturi de presedintele PDL Satu Mare Petre Muresan si presedintele tineretului PDL Adrian Cozma au prezentat problemele din partid si cele de la guvernare. Andreea Paul a tinut sa sublinieze inca odata problemele cu care ne confruntam, facandu-i cu ou si cu otet pe guvernantii actuali. Ponta si guvernul condus de dansul, principala problema a opozantilor.Deputatul Țării Oașului, Andreea Paul, a început conferința prin a declara că PDL Satu Mare face o opoziție adevărată și că USL-ul din Sătmar nu mai are voce. Apoi Andreea Paul s-a întrebat de ce scad veniturile bugetare și rectificările sunt iarăși negative?

„Finanțele unei țări și credibilitatea nu sunt chewing gum. Avem o mare cădere la veniturile bugetare, cu aproximativ 3,8 miliarde lei față de nivelul estimat la începutul anului. Este un paradox marca USL în condițiile unei creșteri economice estimate aproape de 2% și în condițiile extinderii bazei de impozitare în acest an. Avem 30 de taxe noi și impozite majorate în acest an”, a spus Andreea.

Prim vicepreședintele PDL a identificat 5 factori responsabili de căderea veniturilor bugetare: estimările au fost mult prea optimiste pentru acest an, proasta colectare a taxelor și explozia evaziunii fiscale, diminuarea semnificativă a investițiilor publice și creșterea cheltuielilor cu personalul bugetar, ineficiența investițiilor publice și sufocarea politică a companiilor de stat și faptul că USL a cerut românului să susțină risipa cheltuielilor publice și o mafie politică, nu un set de măsuri reformatoare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente