duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareElevi din mai multe orașe din Europa în vizită la Satu Mare

Elevi din mai multe orașe din Europa în vizită la Satu Mare

Vineri, 25.10.2013, viceprimarul municipiului Satu Mare, Dr. Roca Radu a întâmpinat, în sala de ședințe a Consiliului Local, elevii din orașele înfrățite Wolfenbuttel- Germania și Rzeszow- Polonia care participă în acetse zile la competiția de baschet organizată de  Colegiul Național Mihai Eminescu.

Competiția la care participați acum este una din activitățile care are rolul de a închega relațiile dintre țări și orașe, fiecare în parte sunteți mesagerii orașului și țării pe care o reprezentați având rolul de a transmite și cunoaște mai mult despre cultura și tradițiile fiecărei zone.

Vă doresc succes la competiția sportivă, să vă bucurați de zilele însorite la Satu Mare, ședere plăcută în orașul de pe Someș!”  le-a urat viceprimarul Roca Radu.

Elevii sunt însoțiți de prof. Eva Maria Albu și prof. Klaus Hantelmann din partea Liceului Gymnasium Grosse Schule Wolfenbuttel iar din partea V Liceum Ogólnoksztalcacego Rzeszow sunt însoțiți de Wilk Wojciech-director, Filipek Adam-director administrativ și Mylda Zdzislaw – antrenor.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente