luni, iunie 24, 2024
AcasăsusAntonescu spune că moțiunea de cenzură urmează să fie depusă în jurul...

Antonescu spune că moțiunea de cenzură urmează să fie depusă în jurul datei de 13 mai

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că în acest moment există un număr suficient de semnături pentru depunerea moțiunii de cenzură, 15 parlamentari PPDD angajându-se să o semneze alături de PNL și a precizat că moțiunea va fi depusă în jurul datei de 13 mai.

„În privința moțiunii de cenzură, au început colegii mei discuțiile cu reprezentanții celorlalte partide din opoziție, aceste discuții se desfășoară în continuare, în acest moment există un număr suficient de semnături oricum, pot să confirm faptul că 15 parlamentari ai PPDD au angajat semnarea moțiunii de cenzură, alături de PNL”, a precizat Antonescu.

Liderul liberal a menționat, de asemenea, că, din declarațiile reprezentanților PDL, și aceștia „în principiu sunt gata să susțină o moțiune de cenzură”, el arătând că sunt discuții asupra textului.

Potrivit lui Antonescu, calendarul moțiunii ar fi depunerea acesteia în jurul datei de 13 mai, dezbaterea și votarea putând avea loc în jurul datei de 20 mai.

Moțiunea de cenzură poate fi inițiată de cel puțin o pătrime din numărul total al deputaților și senatorilor. Adoptarea unei moțiuni de cenzură presupune votul majorității deputaților și senatorilor.

1 COMENTARIU

  1. Liberalii sunt disperati acum ca pierd procente in fata PSD ului, ei stiu doar un lucru, jos basescu.

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente