marți, iunie 6, 2023
AcasăSportLocalOlimpia a zdrobit UTA

Olimpia a zdrobit UTA

Olimpia a primit miercuri dupa masa vizita celor de la UTA Arad. Ceea ce era de așteptat în ceea ce privește jucătorii care vor juca pentru UTA în meciul de la Satu Mare se va întâmpla. Conform SportArad, republicanii arădenilor au plecat spre destinație în jurul orei 12:30.

„Am plecat spre Satu Mare pe la ora 12,30, încercăm să ne facem datoria și în această după-amiază. Am 16 jucători de la echipa mea, am înțeles că o să mai vină și Oltean și Ardelean. De la grupa mea absentează Dubăț, care a accidentat la genunchi”, a mărturisit Sandu Gaica, antrenorul juniorilor republicani ai „alb-roșiilor”, pentru sursa citată.

Olimpia a început perfect meciul prin Bujor și a avut două ocazii în primele 10 minute, mai întâî trimite cu capul pe lângă după o centrare din marginea terenului, iar mai apoi  Bujor îi pasează lui Boștină, care înscrie, dar golul este anulat pentru offside. La un sfert de oră de la începerea partidei Mureșan se trezește cu mingea la șase metri, dar portarul Stanciu și fundașul Ardelean l-au blocat la timp. Ultima ocazie a primei reprize a aparținut atacantului Boștină, care trage puternic de la 30 de metri, mingea lovește transversala.

În minutul 54 Muntean centrează de pe dreapta, Bujor deviază, mingea ajunge la Boștină, la 11 metri, și acesta trimite pe lângă portar, în stânga lui. Boștină și Lemac și-au mai creat două ocazii până la golul de 2 la 0 din minutul 73. Gavrilescu centrează de pe stânga, iar Lemac marchează din voleu de la colțul lung. Peste alte patru minute  Lemac trimite în adâncime, Oltean luftează, Boștină scăpă singur și-l execută pe Stanciu cu un șut la colțul lung. Ultimul gol al partidei a fost înscris în minutul 85 pe o contră, Gavrilescu a centrat în careu, Boștină a simulat șutul, iar din spate a venit Lemac, care a marcat cu șut din 11 metri ușor lateral dreapta.

►Olimpia: Anca-Trip – Muntean, Mureșan, Bălău, Iuhas (cpt.) – Gavrilescu, Svarczkopf, R. Rus, Zsiga(min. 64 Lemac) – Bujor, Al. Boștină
Rezerve: B. Miron – C. Ene, Szalkai, Villand, P. Dragoș, Feier, D. Lemac
Antrenor: Tiberiu Csik

►UTA: Stanciu – Bocșa, Fl. Ardelean, Opirlescu, N. Oltean – A. Lazăr, D. Dan, A. Simion, Denuț – Trabalka, Macovei
Rezerve: P. Bucșa – Ianc, M. Ardelean, Dolga, Becea, R. Sandu, C. Farcaș
Antrenor: Florin Voinea

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente