vineri, mai 31, 2024
AcasăsusAplicația WhatsApp introduce o taxă pentru utilizatori, din acest an

Aplicația WhatsApp introduce o taxă pentru utilizatori, din acest an

WhatsApp va aduce o schimbare majoră în modalitatea în care utilizatorii își stochează conversațiile pe Google Drive, începând cu prima jumătate a acestui an.

Până acum, backup-urile de pe WhatsApp nu erau incluse în limita gratuită de stocare de 15 GB oferită de Google Drive. Totuși, politica se va schimba, iar backup-urile vor începe să consume spațiu din conturile Google Drive ale utilizatorilor.

Această modificare va determina utilizatorii să ia în considerare opțiunile de stocare suplimentară, având posibilitatea de a achiziționa spațiu prin serviciul Google One. Google One oferă diverse planuri de abonament, cu prețuri începând de la 1.99 de dolari pe lună pentru 100 GB și ajungând până la 9.99 pentru 2 TB. Există și opțiuni anuale care pot fi mai avantajoase din punct de vedere financiar.

WhatsApp va permite, de asemenea, utilizatorilor să optimizeze utilizarea spațiului disponibil pe Google Drive prin intermediul setărilor de stocare din aplicație. Aceste setări permit ștergerea selectivă a elementelor care ocupă mult spațiu, precum videoclipurile mari sau mesajele inutile.

În plus, WhatsApp aduce și alte actualizări. Printre acestea se numără capacitatea utilizatorilor de a se conecta între ei fără a-și dezvălui numerele de telefon, prin intermediul unui sistem de nume de utilizator personalizat.

De asemenea, platforma a introdus recent posibilitatea de a trimite mesaje vocale care se șterg automat după ce sunt ascultate, similar cu funcția pentru imagini. Se continuă și eforturile de îmbunătățire a confidențialității utilizatorilor prin introducerea unui „Secret Code” pentru conversațiile private, potrivit  Antena3 CNN.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente