Acasă Locale Astăzi, campionii scrimei Romănești la Satu Mare

Astăzi, campionii scrimei Romănești la Satu Mare

„Caravana Scrimei Românești”, acțiune organizată de Federația Română de Scrimă, cu sprijinul Comitetului Olimpic și Sportiv Român și al Ministerului Tineretului și Sportului, ajunge vineri, 5 septembrie, la Satu Mare. Evenimentul se va desfășura cu începere de la ora 11.00, în Pasajul „Corneliu Coposu”. În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul se va muta la Filarmonica „Dinu Lipatti”.


Din partea Federației Române de Scrimă vor fi prezenți Mihai Covaliu (laureat cu medalia de aur la Olimpiada de la Sydney în anul 2000), Tiberiu Dolniceanu, Ana Maria Brânză – lideri în clasamentele Cupei Mondiale la sabie și spadă seniori.


Acest demers are ca scop popularizarea scrimei și se adresează în primul rând copiilor. În cadrul prezentării se vor explica beneficiile practicării acestui sport, iar participanții vor putea dialoga și lua autografe de la campionii României.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente