Acasă Sport International Atacantul Realului a marcat iar după meci și-a anunțat plecarea

Atacantul Realului a marcat iar după meci și-a anunțat plecarea

Autor al unui gol în victoria de ieri a lui Real, 2-1 cu Leganes, Borja Mayoral a dezvăluit că va pleca la finalul acestui sezon de pe Bernabeu. Atacantul va merge cel mai probabil sub formă de împrumut la o altă echipă, unde să evolueze mai mult.

În vârstă de 21 de ani, Mayoral este un produs al clubului de pe Bernabeu, însă i-a fost foarte greu să devină o prezenţă constantă la „Regina Europei”, în condiţiile unei concurenţe acerbe.

Din primul minut prezent pe teren aseară, contra lui Leganes, în condiţiile în care Zidane a odihnit o serie de titulari pentru returul cu Bayern, din semifinalele Ligii, Mayoral a marcat. La final, a anunţat că sunt şanse minime să continue la clubul său de suflet.

„Sunt sigur că mă voi transfera la finalul acestui sezon în altă parte, pentru a evolua mai mult. Au fost doi ani în care nu am primit foarte multe minute. Sunt tânăr şi am nevoie să evoluez constant pentru a creşte”, a spus Mayoral, potrivit As.

Din 2015 la prima echipă, vârful a prins doar 18 meciuri în echipa lui Zidane. El este unul dintre preferaţii tribunei, în condiţiile în care e un produs al clubului, iar fanii sperau ca sezonul viitor Mayoral să prindă mai multe meciuri pentru „galactici”

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente