Acasă Sport International Revenire de campioni pentru Juventus

Revenire de campioni pentru Juventus

Derby D’Italia a început cu o coregrafie ingenioasă. Cei de la Inter au afişat o poză cu Pinocchio şi le-au reamintit rivalilor că au 33 de titluri şi nu 35, după scandalul Calciopoli.

Juventus a răspuns pe teren. Douglas Costa a deschis scorul. Gazdele au rămas în inferioritate numerică încă din minutul 15. Vecino a văzut roşu direct după ce şi-a călcat un adversar.

Chiar şi în zece, Inter a reuşit să egaleze. Icardi l-a învins pe Buffon. Icardi a ajuns astfel la opt goluri marcate împotriva lui Juventus, în 11 meciuri disputate. Juve a mai primit o lovitură. Barzagli şi-a trimis mingea în propria poartă, spre satisfacţia fanilor nerazzuri.

Campioana en titre s-a aruncat în atac şi a ratat o ocazie uriaşă prin Dybala. Egalarea a venit după un şut deviat Cuadrado. În ultimul minut, Higuain a adus trei puncte uriaşe pentru Juventus.

După 3-2 pe Meazza, echipa lui Allegri şi-a consolidat primul loc cu trei etape înainte de final. Juve are patru puncte avans faţă de Napoli, care joacă duminică, de la ora 19:00, pe terenul Fiorentinei, în direct pe Digi Sport 2.

Pentru prima oară în istoria confruntărilor dintre cele două echipe, Juventus întoarce rezultatul în ultimele 5 minute ale unei partide disputate pe Meazza, cu Inter.

Aceasta a fost victoria cu numărul 81 pentru Juventus, în marele derby. Nerazzurrii se pot lăuda cu 46 de succese, în timp ce alte 53 de partide s-au încheiat la egalitate.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente