Acasă Sport International Revenire de campioni pentru Juventus

Revenire de campioni pentru Juventus

Derby D’Italia a început cu o coregrafie ingenioasă. Cei de la Inter au afişat o poză cu Pinocchio şi le-au reamintit rivalilor că au 33 de titluri şi nu 35, după scandalul Calciopoli.

Juventus a răspuns pe teren. Douglas Costa a deschis scorul. Gazdele au rămas în inferioritate numerică încă din minutul 15. Vecino a văzut roşu direct după ce şi-a călcat un adversar.

Chiar şi în zece, Inter a reuşit să egaleze. Icardi l-a învins pe Buffon. Icardi a ajuns astfel la opt goluri marcate împotriva lui Juventus, în 11 meciuri disputate. Juve a mai primit o lovitură. Barzagli şi-a trimis mingea în propria poartă, spre satisfacţia fanilor nerazzuri.

Campioana en titre s-a aruncat în atac şi a ratat o ocazie uriaşă prin Dybala. Egalarea a venit după un şut deviat Cuadrado. În ultimul minut, Higuain a adus trei puncte uriaşe pentru Juventus.

După 3-2 pe Meazza, echipa lui Allegri şi-a consolidat primul loc cu trei etape înainte de final. Juve are patru puncte avans faţă de Napoli, care joacă duminică, de la ora 19:00, pe terenul Fiorentinei, în direct pe Digi Sport 2.

Pentru prima oară în istoria confruntărilor dintre cele două echipe, Juventus întoarce rezultatul în ultimele 5 minute ale unei partide disputate pe Meazza, cu Inter.

Aceasta a fost victoria cu numărul 81 pentru Juventus, în marele derby. Nerazzurrii se pot lăuda cu 46 de succese, în timp ce alte 53 de partide s-au încheiat la egalitate.

- Advertisment -

Cele mai populare

„Nimănui cu nimic nu fiţi datori, decât cu iubirea unuia faţă de altul”

Fii blând și bun cu toți, ne îndeamnă Părintele Serghie, că toți sunt în nevoi, bolnavi cu toții. Nu-i nimeni sănătos la suflet....

Este oficial.Biden,rămâne câștigător

Administrația Serviciilor Generale cea care are un rol cheie în confirmarea oficială a victoriei în scrutinul prezidenţial, l-a informat pe președintele ales...

Postul alimentar:recomandări și rețete

Postul alimentar, în toate civilizațiile și religiile, a fost implementat cu valențe curative nu numai în ceea ce privește corpul, dar și...

Adrian Cozma: Vom dezvolta Satu Mare cu bani europeni!

Nu mai are nimeni nicio îndoială că utilizarea cu eficiență a banilor europeni e cheia și drumul spre o dezvoltare mai rapidă...

Comentarii recente