Acasă Locale Atentie soferi - Radarele si filtrele se dubleaza

Atentie soferi – Radarele si filtrele se dubleaza

Polițiștii sătmăreni derulează la acest sfârșit de săptămână o acțiune preventivă pentru reducerea numărului accidentelor rutiere și a consecințelor acestora, produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Vor fi folosite toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, din dotare, amplasate în sistem cascadă. Acțiunea este coordonată de I.G.P.R. și face parte din calendarul campaniei preventive „SPEED”, desfășurată pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre TISPOL (Organizația Polițiilor Europene).

În perioada 23-25 august a.c., polițiștii rutieri, împreună cu cei de ordine publică, vor acționa la nivel național, sub coordonarea de specialitate a Direcției Rutiere din cadrul I.G.P.R., pentru depistarea și sancționarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză. Pentru depistarea în trafic a conducătorilor de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză și sancționarea promptă a acestora, se vor folosi toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, din dotare, amplasate în sistem cascadă. Acțiunea este circumscrisă calendarului de activități al polițiilor rutiere europene T.I.S.P.O.L. pentru anul 2013, în baza căruia se desfășoară campania preventivă „SPEED”, pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre.

ATENȚIE, VITEZA UCIDE!

Poliția Română recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență, cu viteză adaptată carosabilului umed și să acorde o atenție sporită pietonilor. Depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

- Advertisment -

Cele mai populare

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Comentarii recente