Acasă Locale Barbat impuscat accidental la o vanatoare neautorizata

Barbat impuscat accidental la o vanatoare neautorizata

Un bărbat de 35 de ani a ajuns la spital cu grave leziuni, după ce a fost împușcat accidental în abdomen în timpul unei partide de vânătoare neautorizate. Polițiștii l-au reținut pe suspectul de 43 de ani pentru infracțiunea comisă.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase anchetează împrejurările în care, vineri seara, pe Fondul de Vânătoare nr. 18 Satu Mare, bărbatul de 35 de ani a fost împușcat accidental. Din primele cercetări a rezultat că victima se afla împreună cu alte două persoane la o vânătoare neautorizată în zona Pădurea Mare, între Satu Mare și Dorolț. Toți cei trei bărbați dețineau în mod legal armele de vânătoare.

La un moment dat unul dintre bărbați, Janos H., de 43 de ani, l-a împușcat accidental cu arma de vânătoare în abdomen pe Claudiu S., de 35 de ani. Bărbatul rănit a ajuns în stare gravă la spital, medicii legiști stabilind că leziunile cauzate i-au pus viața în pericol. De asemenea, s-a concluzionat că pentru vindecarea acestor leziuni sunt necesare 40 – 50 de zile de îngrijiri medicale.

Janos H. A fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de vătămare coroporală gravă din culpă, uz fără drept de armă letală și braconaj cinegetic. În cursul zilei de azi, suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii au ridicat armele și muniția în vederea expertizării și continuării cercetărilor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente