sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăSportInternationalAu făcut minuni împreuna, acum se "înțeapă" unul pe celălalt

Au făcut minuni împreuna, acum se „înțeapă” unul pe celălalt

Au fost cei mai buni prieteni și au reușit să facă minuni împreuna, câștigând o Liga a Campionilor atunci când nimeni nu se aștepta. Acum, sunt cei mai mari rivali. Mourinho și Andre Villas Boas, antrenorii celor de la Chelsea și Tottenham, echipe care se vor întâlni sâmbătă, nici macar nu își mai vorbesc și prefera să se „taxeze” unul pe celălalt în presă.

Antrenorul celor de la Spurs a recunoscut zilele acestea că relația sa cu Mourinho s-a deteriorat după trofeul câștigat cu Inter, în vara lui 2009, iar de atunci au renunțat să mai vorbească.

Auzând aceste lucruri, dar și faptul că Villas Boas a spus că mentorul său este Bobby Robson, Mourinho a izbucnit.

„Nu mă interesează ce zice el, pentru că nu sunt un copil, ca el, să vorbesc despre relațiile personale în presă. E problema mea. Nu sunt aici să comentez ce spune el sau să aflu ce anume a spus. Un singur lucru aș vrea să remarc, am înțeles că a zis că Sir Bobby Robson a fost mentorul său. De ce a zis asta?, Unde a lucrat el cu Bobby Robson?”, a spus Mourinho, făcând referire la faptul că el a lucrat cu legendarul antrenor englez, în timp ce Villas Boas nu a făcut-o.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente