sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MarePetre Mureșan: "Prelungirea contractului cu Florisal, Coica s-a sinucis politic"

Petre Mureșan: „Prelungirea contractului cu Florisal, Coica s-a sinucis politic”

Astăzi, 27 septembrie la sediul PDL Satu Mare a avut loc o conferință de presă susținută de președintele PDL Satu Mare, Petre Mureșan, deputatul Andreea Paul și prim-ministrul în guvernul Alternative, Cătălin Predoiu.

În cadrul conferinței Catălin Predoiu a declarat că „organizația din Satu Mare trebuie să sancționeze orice minciună a USL-ului, acest guvern s-a ridicat prin minciună, fiecare zi cu USL înseamnă mai puțini bani în buzunar”.

Deasemenea Petre Mureșan a declarat că votul dat prelungirii contractului cu Florisal de către consilierul local Cosmin Rațiu, l-a ajutat pe primarul Dorel Coica să se sinucidă politic.

”Aș face un apel către sătmăreni, să-și aducă aminte că în campania electorală de anul trecut, de la locale, primarul făcea promisiunea că atunci când va ajunge la primărie o să rezilieze contractul cu Florisalul. Iată că astăzi credem că s-a sinucis politic. Probabil, l-am ajutat si noi și nu și-a ținut promisiunea. Prin votul dat de consilierul PDL, Cosmin Rațiu, l-am ajutat să se sinucidă politic”, a spus Petre Mureșan

Președintele PDL Satu Mare solicită Curții de Conturi să verifice relația dintre Primărie și firma de salubrizare pe toată perioada derulării acestui contract.

”Fac un apel către Curtea de Conturi, să vină să facă un control în ceea ce privește întreaga relația dintre Primărie și Florisal, pe toată perioada derulării contractului, și în special pe perioada mandatului Coica.
Să se înțeleagă foarte bine faptul că nu avem nimic cu firma Florisal, având în vedere că acolo lucrează sute de sătmăreni, avem doar cu cei care ne-au mințit în campanie și după. Ei sunt obișnuiți cu minciuna și ne mint în continuare”, a mai declarat președintele PDL Satu Mare.

6 COMENTARII

  1. Mai bine a-ti vedea de un pod peste Somes ! Va ocupati si voi de Gunoaie ! Acolo sa va vad ! Acolo este miza ! NU e POD = NU e USL (PNL+PSD)la alegerile viitoare.

  2. Ii cam tremura mana lui Petre de la numaratul de bani ecologici cu fractie umeda! primiti pentru votul pro florisal. hai nene nu ne pacalesti asa usor auzi ma „am vrut sa-l sinucid pe Coica” nici tu nu crezi ca zici!

  3. Zici de Curtea de Conturi, pai tu esti paralel, Curtea de Conturi de cand a facut rapoarte despre cheltuielile cu Florisal si a spus clar ca nu sunt in regula, acum vi tu si descoperi apa calda ce sa zi

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente