miercuri, mai 29, 2024
AcasăsusAu început planificările pentru Sâmbra Oilor, ediția 2024

Au început planificările pentru Sâmbra Oilor, ediția 2024

Noul prefect Ioan Tibil a convocat în 18 aprilie 2024 prima şedinţă a Comandamentului de organizare a celei de-a 66-a ediţii a „Sâmbrei Oilor”.

Au fost prezenţi reprezentanţi ai instituţiilor organizatoare, Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean, Primăria oraşului Negreşti-Oaş, Primăria Comunei Certeze.

La întâlnirea de azi au particiapat reprezentanții instituțiilor de asigurare a ordinii publice (Poliţia, Jandarmeria, Pompierii, Poliţia de Frontieră) şi a celor de control pentru siguranţa participanţilor (ANPC, DSP, DSVSA) precum și de la Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare , Electrica Satu Mare, de la Direcția Silvică Satu Mare și de la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare.

În urma discuțiilor purtate s-a stabilit ca cel mai mare festival al folclorului şi tradiţiilor oşeneşti să se organizeze, duminică, 12 mai 2024, de la ora 12.00, pe dealul de la Huta Certeze, la graniţa dintre judeţele Satu Mare şi Maramureş.

Ne așteptăm la o prezență numeroasă a publicului în acest an la Sâmbra Oilor și trebuie să ne asigurăm că organizarea va fi fără cusur. E nevoie de o colaborare foarte bună între toate instituțiile implicate”, spune prefectul Ioan Tibil.

SONY DSC
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente