joi, mai 30, 2024
AcasăsusAUR îl susține pe Adrian Cozma pentru președinția Consiliului Județean Satu...

AUR îl susține pe Adrian Cozma pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare

Organizația Județeană AUR Satu Mare a transmis un comunicat de presă în care anunță susținerea lor și a liderului național George Simion pentru candidatura deputatului PNL Adrian Cozma la președinția Consiliului Județean Satu Mare.

Publicăm integral comunicatul de presă:

Suntem la câteva săptămâni distanță de alegerile locale și europarlamentare. AUR are cea mai bună listă pentru alegerile europarlamentare și suntem convinși că românii vor vota patrioți pentru România în Europa.

Filiala AUR Satu Mare intră în alegerile locale cu o listă de consilieri județeni profesioniști dedicați județului. Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, am luat decizia de a nu avea un candidat propriu. E foarte important ca votul românilor să nu fie divizat și să ne dăm nouă, tuturor, o șansă pentru a avea o administrație românească din 2024. Românii, în proporție de peste 60% în populația județului, trebuie să fie uniți și să schimbe actuala conducere UDMR-istă la nivel de municipiu și, mai ales, la nivel de județ.

Aici s-au dat multe bătălii, iar astăzi bătălia e între UDMR și români. Avem datoria să fim împreună în aceste alegeri pentru ca fiecare cetățean al acestui județ să fie reprezentat. Vrem ca în urma votului de pe 9 iunie, românii din toate partidele să se unească și să avem o conducere legitimă și în concordanță cu reprezentarea pe care o avem astăzi în acest județ.

Democrația este despre votul și voința majorității și noi asta ne dorim, un vot rațional și o reprezentare corectă a românilor în conducerea orașelor, comunelor și mai ales a județului Satu Mare.

George Simion: ”Dacă Marcel Ciolacu a ales să susțină baronetul UDMR-Mircea Govor, eu am o datorie sfântă față de înaintași și o logică a campaniei care nu poate permite UDMR-ului să controleze toate județele din Ardealul atât de pătimit!

De aceea noi vom susține candidatura lui Adrian Cozma pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare. Avem aceleași credințe, suntem patrioți și luptători pentru tot ce înseamnă principii și valori românești.

Susținem familia, aceste locuri și mai ales pe sătmăreni.

Împreună câștigăm!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente