Acasă Locale Stiri Satu Mare Avocatul BĂCULESCU VLAD VICTOR este noul DECAN al Baroului Satu Mare

Avocatul BĂCULESCU VLAD VICTOR este noul DECAN al Baroului Satu Mare

Avocatul BACULESCU VLAD VICTOR este noul DECAN al Baroului Satu Mare. In cadrul Adunarii Generale a Baroului Satu Mare, vineri 12 aprilie de la ora 14.00 la Complex Esedra BIROUL ELECTORAL sa intrunit pentru alegerea demnității de Decan al Baroului Satu Mare.

In cursa au intrat trei avocati renumiti, Ţinca Manuel Claudiu, Băculescu Vlad Victor si fostul Decan Şuta Dan, lupta a fost una foarte stransa, iar in turul doi avocatul BACULESCU VLAD VICTOR a reusit prin sustinerea colegilor sai sa preia sefia Baroului. Pentru alegerea demnității de consilier al Consiliului Baroului Satu Mare, au candidat Baculescu Vlad Victor, Bolba Cornelia Anca, Bud Nicolae, Cadis Ioana, Chiorean Maria Lavinia, Cozma Adrian Felician, Enatescu Maria Emilia, Groza Cristinel Gheorghe, Horotan Ioan Marian, Marian Elena Ioana, Nistor Dana Cristina, Nistor Florin, Pop Adrian Emil, Ressler Stefan, dr. Szekely Janos, Wegendt Gittinger, iar pentru alegerea demnității de consilier al Consiliului de Administrație al Casei de Asigurări a Avocaților Filiala Satu Mare, Barothi Sarolta, Bolba Cornelia, Hotea Natalia, Radulescu Carmen, Bob Victoria si Schneibli Susana. Pentru alegerea demnității de membru al Comisiei de disciplină a Baroului Satu Mare, Crisan Stefana Ioana, Leahu Adrian Traian, Mariana Elena Ioana si Pop Adrian Emil.

”Ma simt onorat, satisfacut  si surprins sincer, pentru ca din punctul meu de vedere nu am pornit cu sansa intai, sau cel putin asa mi s-a parut mie, dar se pare ca colegii au hotarat ca merit, am avut incredere in mine, dar a fost o surpriza, am intrat in turul doi cu dl Suta. Planuri de viitor, ar fi sa incercam sa unim putin colegii, sa fim un grup mai inchegat, si sa avem putina liniste, pentru ca in ultimul an au fost cateva evenimente care au dezbinat putin, a declarat pentru Jurnalul de Satu Mare, Decanul Baroului Satu Mare ”.

Av. BACULESCU VLAD  este membru al Baroului Satu-Mare incepand cu data de 26.01.2006 (numarul deciziei de intrare in barou), exercitandu-si activitatea in calitate de avocat definitiv Titular in Cabinet de avocat, cu drept de a pune concluzii la Judecătorii, Tribunale, Curţi de Apel. Este catalogat de colegii lui de breasla ca un om cu coloana verticala si foarte corect.

- Advertisment -

Cele mai populare

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Comentarii recente