Acasă Sport National Bale, Benzema și Cristiano titulari cu Bayern în retur

Bale, Benzema și Cristiano titulari cu Bayern în retur

Antrenorul lui Real Madrid, italianul Carlo Ancelotti, a anunțat, imediat după meciul câștigat cu 4-0 în fața Osasunei, că marți, 29 aprilie, la Munchen, „tridentul BBC” va fi în formula de start.

„Cristiano a jucat cu mai multă siguranță și încredere decât în meciul de miercuri. I-a ieșit totul. Am putut odihni câțiva jucători, am făcut un meci bun, deși nu foarte intens. Benzema e din ce în ce mai bine. Nu va avea probleme. Marți va juca. Bale a avut o gripă, care l-a slăbit și am preferat să se antreneze individual. Va fi pregătit pentru meciul de marți.

Dacă vor fi bine, Bale, Cristiano și Benzema vor fi titulari la Munchen. Obiectivul nostru este să marcăm, nu să ne apărăm”, a explicat Carlo Ancelotti.

În aceste condiții, Isco va fi jucătorul sacrificat din primul unsprezece. Cum ar putea arăta echipa de start a lui Ancelotti la meciul cu Bayern Munchen, de marți, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1, de la ora 21:45.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente