joi, februarie 29, 2024
AcasăsusBărbați cercetați pentru lovire

Bărbați cercetați pentru lovire

2 persoane sunt cercetate de către polițiști de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La Racșa un tânăr a lovit un bărbat de 64 de ani. Polițiștii au fost sesizați de Ioan C. despre faptul că în timp ce se afla pe câmp a fost agresat de un cioban.

În urma verificărilor efectuate oamenii legii au stabilit că ciobanul se afla pe câmp cu oile, iar la un moment dat a apărut acest bărbat, cei doi s-au angrenat într-o discuție , iar pe fondul unei stări conflictuale, bărbatul i-a adresat tânărului cuvinte și expresii jignitoare moment în care acesta a ripostat aplicându-i mai multe lovituri cu o bâtă.

Victima a suferit leziuni la brațul stâng fiind necesară rămțnerea sub supraveghere medical la Spitalul Negrești Oaș.

Bogdan O, în vârstă de 25 de ani, este cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Un alt caz a fost sesizat polițiștilor sătmăreni în cursul zilei de ieri. În data de 22.02.2014  Cornel A.  în timp ce se afla într-un local situat pe raza municipiului pe fondul unor discuții , între el și un alt bărbat care se afla în local a intervenit o stare conflictuală, iar în momentul în care s-a ridicat de la masă . acel bărbat i-a aplicat o lovitură cu cotul peste față.

În urma verificărilor efectuate oamenii legii au stabilit faptul că Carol V., este bărbatul reclamat , care i-a aplicat o lovitură cu cotul lui Cornel A. , de asemenea la momentul producerii incidentului cei 2 se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În urma incidentului victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare.

Și în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru  lovire sau alte violențe. Cercetările continuă în cauză.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente