duminică, februarie 25, 2024
AcasăLocaleNationaleBărbatul furat în avion a renunțat la plângere după ce și-a recuperat...

Bărbatul furat în avion a renunțat la plângere după ce și-a recuperat banii

În urmă cu puțin timp au fost finalizate cercetările privind furtul din avionul care a aterizat marți, la ora 11:00, pe Aeroportul Internațional Satu Mare.Polițiștii de frontieră sătmăreni au fost sesizați de către un băimărean în vârstă de 48 de ani, pasager in aeronavă, că pe timpul zborului i-a fost sustrasă o sumă de bani din portofel.

Bărbatul a declarat că și-a lăsat lucrurile personale pe scaun și a plecat la toaletă, iar înainte de aterizare, când a vrut să își pregătească documentele de călătorie pentru controlul de frontieră, a observat ca din portmoneu îi lipsește suma de 950 lire sterline.

Oana Totorean – purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare a precizat pentru Jurnalul de Satu Mare că băimăreanul a anunțat personalul din avion, iar după aterizare, acesta s-a adresat polițiștilor de frontieră sătmăreni pentru a depune o plângere.

“Ulterior, colegii noștri au identificat un suspect, in persoana unui sătmărean, în vârstă de 46 de ani. Pe timpul cercetărilor, suspectul si-a recunoscut fapta, a înapoiat păgubitului suma de 950 de lire, iar acesta din urmă și-a retras plângerea”, a precizat pentru Jurnalul de Satu Mare, Oana Totorean – purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare.

https://www.jurnaluldesatumare.ro/foto-video-a-intervenit-politia-pe-aeroportul-satu-mare-dupa-ce-unui-pasager-i-au-fost-furati-banii-nimeni-nu-a-coborat-din-avion-zeci-de-minute/

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente