Acasă Sport Baschet: CSM Satu Mare-Phoenix Galați 86-80

Baschet: CSM Satu Mare-Phoenix Galați 86-80

În ultimul meci al anului, echipa de baschet a CSM Satu Mare a învins Phoenix Galați cu scorul de 86 la 80. Meciul s-a jucat azi, 12 decembrie, de la ora 18.00, în Sala de sport a LPS de pe strada Ady Endre din Satu Mare.

Meciul a contat pentru etapa a XV-a a Ligii Naționale la baschet feminin.

Echipa oaspete a intrat greu în joc, astfel încât elevele Adrianei Pricop s-au impus și au terminat primul sfert în avantaj (25-12). Sfertul secund a fost ceva mai echilibrat (20 la 21) iar la pauză tabela de marcaj arăta scorul de 45 la 33, în favoarea sătmărencelor.
Sfertul al treilea a fost câștigat de sătmărence (20-14), însă în ultimele zece minute ale partidei gălățencele au reușit să se impună cu 21 la 33. În ciuda faptul că echipa oaspete s-a apropiat mult la puncte de CSM Satu Mare, elevele Adrianei Pricop au reușit să gestioneze bine ultimele secunde ale partidei și să câștige cu 86 la 80.

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Orosz (32 de puncte), Ferenczi (20), Laza (16), Adams (10), Szmutku (5), Manta (2) și Radovic (1).

- Advertisment -

Cele mai populare

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose amendați pentru nerespectarea regulilor

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose, surprinși la masă cu alte 10 persoane la o pensiune din Buzău, nerespectând măsurile de distanțare .

Ziua Armatei Române

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că Ziua Armatei României va fi sărbătorită printr-o serie de manifestări organizate, în format restrâns, în principalele garnizoane...

Vindecarea demonizatului din ținutul Gherghesenilor

Sfânta Evanghelie de Luca VIII, 26-39 "Şi au ajuns cu corabia în ţinutul Gerghesenilor, care este în faţa Galileii.

Sub 4.000 de cazuri noi raportate de COVID-19

Alte 3.855 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul COVID-19 în România a...

Comentarii recente