Acasă interviu Jurnal Interviu cu Claudia Mare: ”Dacă aș avea posibilitatea, aș iniția și aș...

Interviu cu Claudia Mare: ”Dacă aș avea posibilitatea, aș iniția și aș susține proiecte care să spună STOP viciilor de tot felul”

caludia (1)1 Pentru început poti să-mi spui câteva lucruri despre tine?

1. Bună, mă numesc Claudia Mare, am 21 de ani. Studiez facultatea de medicină generală, specializarea Asistent medical generalist anul III .

Sunt o tipă pasionată de tot ceea ce întreprind, iubesc să îmi ajut semenii, am în sânge spiritul de întrajutorare, ador onestitatea și oamenii frumoși din toate punctele de vedere.

2 Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?
2. Bărbatul ideal nu există în opinia mea. Totuși, prototipul apropiat de idealitate pt mine ar trebui să întrunească următoarele trăsături: să fie carismatic, inteligent, cu simțul umorului și mai ales respectuos. Mai e ceva: să fie un bun dansator.

caludia (5)3 Cum comentezi expresia ,,să fii om e lucru mare, să fii domn e o întamplare?
3. E una din expresiile după care mă ghidez în viață. A fi domn echivalează cu a primi totul de-a gata, cu alte cuvinte, bogăția materială fără prea multe eforturi, însă caracterul și modul în care ai dobândit cei 7 ani de acasă, apoi evoluția ta ulterioară fac diferența. Acestea te fac OM.

4 De ce crezi că tot mai multi tineri cad în patima drogurilor?
4. Tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor datorită dezinformării asupra consecințelor nefaste pe care administrarea stupefiantelor le pot aduce. Din păcate, anturajul, care are un rol deosebit de important în influențare, este cel care are cel mai impact asupra adolescentului, care se dorește a fi “în trend”! Dacă aș avea posibilitatea, aș iniția și aș susține proiecte care să spună STOP viciilor de tot felul.

5 Crezi în dragoste la prima vedere? De ce ?
5. Da, cred în dragoste la prima vedere. N-ai fost însă destul de explicit, dragostea e de mai multe tipuri! Port o dragoste deosebită hainelor, când văd ceva drăguț într-o vitrină, mă îndrăgostesc instantaneu! Revenind la ce te interesează, respectiv dragostea dintre două persoane de sex opus, îți spun sincer că da, cred. Cred în acea chimie existența la primul impact vizual, iau în considerare acei “fluturași în stomac” și pot simți cum bătăile inimii o iau razna.

caludia (8)6 Ce hobby-uri ai?
6. Sunt pasionată de sport, de șofat și de cântat. În anii adolescenței am activat că și solist vocal în ansamblul Codrisorul de la Palatul Copiilor dar am crescut, prioritățile s-au schimbat, însă pasiunile au rămas.

7 Ce apreciezi cel mai mult la un om si ce nu?
7. Cu riscul să repet, voi relua aceleași trăsături pe care le-am amintit și anterior: buna-creștere (educația), onestitatea, sinceritatea și altruismul. Există însă și o serie de defecte ce nu ar trebui să caracterizeze niciun om și pe care eu personal le disprețuiesc: minciuna și mândria, lauda de sine.

caludia (13)8 Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?
8. Satu Mare înseamnă acasă, iar acasă pt mine e liniște. Spre deosebire de alte orașe în care am călătorit, Satu Mare e chiar civilizat și îngrijit.

9 Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?
9. Din păcate trăim într-o societate în care banul tronează și el este cauza faptului că aparențele contează. Însă oamenii omit faptul că nu bunurile materiale contează, ci sufletul pur, inocența. Ca să nu deviez mult, îți spun că da, cred că banul constituie o sursă decizională în multe situații.

10 Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?
10. Cred că o femeie și un bărbat se completează oricum ar interacționa. O lume condusă doar de femei nu știu dacă ar fi neapărat mai bună, societatea este destul de dură și necesită caractere puternice, iar feminitatea și finețea specifice femeii nu știu dacă ar face minuni. Aici vine completarea: diplomația și corectitudinea femeii trebuie susținută de caracterul invincibil și ferm al bărbatului.

11 Multumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiti un mesaj cititorilor nostri:
11. Vă mulțumesc și eu pentru solicitare, a fost o adevărată plăcere să-mi expun câteva dintre gânduri. Cititorilor vreau să le transmit gânduri dintre cele mai bune și sărbători de poveste!

- Advertisment -

Cele mai populare

„Nimănui cu nimic nu fiţi datori, decât cu iubirea unuia faţă de altul”

Fii blând și bun cu toți, ne îndeamnă Părintele Serghie, că toți sunt în nevoi, bolnavi cu toții. Nu-i nimeni sănătos la suflet....

Este oficial.Biden,rămâne câștigător

Administrația Serviciilor Generale cea care are un rol cheie în confirmarea oficială a victoriei în scrutinul prezidenţial, l-a informat pe președintele ales...

Postul alimentar:recomandări și rețete

Postul alimentar, în toate civilizațiile și religiile, a fost implementat cu valențe curative nu numai în ceea ce privește corpul, dar și...

Adrian Cozma: Vom dezvolta Satu Mare cu bani europeni!

Nu mai are nimeni nicio îndoială că utilizarea cu eficiență a banilor europeni e cheia și drumul spre o dezvoltare mai rapidă...

Comentarii recente