Acasă Sport Local Baschet: CST BC Alexandria-CSM Satu Mare 83-59

Baschet: CST BC Alexandria-CSM Satu Mare 83-59

baschetEchipa de baschet a CSM Satu Mare, antrenată de Adriana Pricop, a pierdutîncadrulcelei de-a XXI-a etape a LigiiNaționaleînmeciuldisputatîndeplasare,încompania CST BC Alexandria, cu scorul de 83 la 59.Partida s-a jucatsâmbătă (31 ianuarie) searaînSalasporturilor din Alexandria.

EleveleAdrianeiPricop au pierdutprimeletreisferturi, reușindsă se impunădoarînultima parte a meciului. Astfel, înprimulsfert, CSM Satu Mare a pierdut cu 20 la 14, după care a cedatșisfertulsecund, 23 la 10, echipagazdăluând un avansconsiderabil (43 la 24) la finalulprimelor 20 de minute de joc.

Însfertul al treilea, gazdele s-au impus cu 24 la18, sătmărencelereușindsă-șiadjudecedoarultimulsfert, cu scorul de 16 la 17.

Meciul a fostarbitrat de VasileAlexandruși Andrei Bădilă.Observator din parteaFederațieiRomâne de Baschet a fostdesemnatăAlinaMoantă.

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Ramona EnikoLaza (Tarța) – 26 de puncte; FlaviaFerenczi -12; Alexandra Diana Moldoveanu (9); Luminița Manta (8) șiRenataSzmutku (4).

Înurmătoareaetapă CSM Satu Mare vaîntâlni CSU Oradea. Meciul se vajuca în data de 4 februarie, înSala“Ecaterina Both” de pestradaAdyEndre din Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Show-ul alegerilor americane continuă

Într-o conferință de presă de joi, echipa juridică a președintelui Donald Trump, condusă de Rudy Giuliani, a declarat că Trump a câștigat...

UTA Arad învinge campioana chiar la ea acasă

CFR Cluj, campioana în curs a României, a pierdut duminică seara pe teren propriu cu scorul de 1...

Ca de atâtea ori în istorie, liberalii vin să facă ordine!

Interviu cu Beniamin Kira, candidat PNL la Camera Deputaților Cunoscutul om de afaceri sătmărean, Beniamin Kira, este unul din...

Trag linie și scad…

          Niciodată nu am iubit bilanțurile, mai ales cele existențiale. Ce ai făcut, ce nu, unde ai greșit, sau unde ți-ai rupt...

Comentarii recente