Acasă Locale Stiri Satu Mare In Gara Halmeu doua vagoane de tren pline cu GPL au deraiat

In Gara Halmeu doua vagoane de tren pline cu GPL au deraiat

Duminică, la ora 13.20, ISU ,,Someș” Satu Mare a fost anuntat ca in Gara Halmeu, 2 vagoane de tren pline cu GPL au deraiat.

gaz hLa fața locului s-a deplasat grupa operativa, condusa de șeful Centrului Operational, col. Dima Nicolae, si o autospeciala din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Ajunsi la locul incidentului feroviar s-a constatat: in Statia Hameu, la linia 36 normala, apatinand CNCFR, s-a produs deraierea a doua vagoane incarcate cu gaz (butan si propan), fara scurgeri de gaz.

Vagoanele faceau parte dintr-o garnitura formata din 21 de vagoane incarcate. La primul vagon s-a produs deraierea de o roata la prima osie de la primul baghiu in sensul de mers si la cel de-al doilea vagon de un baghiu, primul baghiu in sensul de mers.

Deraierea s-a produs la manevra de tragere in vederea aducerii in statie de la linia 36 la linia 4 in compunerea garniturii de tren.

La interventie s-a deplasat si Inspectorul Sef al ISU, col. Dan Gheorghe, impreuna cu subprefectul Altfater Tamas, preluand comanda interventiei.

Se intervine pentru repunerea celor doua vagoane pe linia de cale ferata, sub supravegherea si protectia echipajului de pompieri.

- Advertisment -

Cele mai populare

Se redeschid sălile de fitness

Reamintim faptul că,de noaptea trecuta de, la ora 00,00, municipiul Satu Mare a iesit din carantina zonală instituită în data de 19...

Edi Iordănescu a semnat cu CFR Cluj

Edi Iordănescu, 42 de ani, va fi noul antrenor al campioanei României! Ardelenii s-au oprit la Iordănescu jr. singurul...

Fără chinezi în America

Administrația Trump a emis miercuri noi decizii care afectează călătoriile în Statele Unite ale membrilor Partidului Comunist Chinez (PCC) și ale familiilor...

Comorile naturale din Parcul Apuseni

Parcul Natural Apuseni – Vino la moții din Apuseni pentru o experiență completă, încărcată de spiritualitate, cu un puternic sentiment de „acasă“....

Comentarii recente