Acasă sus Băsescu: Nu am putut desprinde imaginea Ioanei Petrescu de cea a fiicelor...

Băsescu: Nu am putut desprinde imaginea Ioanei Petrescu de cea a fiicelor mele, o tratez cu respect

Președintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că atitudinea sa față de ministrul Ioana Petrescu, la consultările pe tema CAS, nu a fost una ”didactică”, așa cum i s-a reproșat, dar că nu a putut să desprindă imaginea ei de cea a fiicelor sale, iar atitudinea sa a fost de ”tată către copil”.

Președintele a menționatt că i s-a reproșat, după consultările cu premierul Victor Ponta și cu ministrul de Finanțe, la Palatul Cotroceni, că a fost ”prea didactic” în atitudinea față de ministrul Ioana Petrescu.

”Mi s-a reproșat atitudinea față de doamna ministru Ioana Petrescu. Vă rog să mă credeți că niciodată nu am putut să desprind imaginea ei, nici la Cotroceni, nici după, de imaginea fiicelor mele. Am tratat-o și am să o tratez cu respectul pe care îl dau și fetelor mele, este un om tânăr care poate a ratat puțin”, a spus Băsescu.

El a continuat: ”Poate a vrut să acopere lipsa de cunoștințe și capacitatea de a face performanță sub sloganuri politice, mai ales cele de a doua zi, de la televizor, dar este un copil care poate să învețe și baza teroretică îi poate da șanse. Nu a fost deloc o atiutdine de profesor către elev, așa cum a subliniat presa, ci de tată către copil”.

El a ținut să precizeze că atitudinea lui față de femeile din PMP, la Congresul acestora, nu este cea de ”profesor”, ci o atitudine către niște ”parteneri”.

”Vreau să știe ce aș vrea eu de la acest partid și sunt gata să le dau tot suportul pentru ca obiectivele noastre să se împlinească, iar anul acesta să avem un candidat performant, puternic, cu șanse să intre în turul doi, dar și pentru realizarea obiectivelor din 2016, 25-30%”, a mai afirmat Traian Băsescu.

Președintele a arătat că, atunci când era alături de PDL, i se reproșa că ”la umbra lui nu crește nimic” și că din cauza lui nu cresc alți lideri în ”noul PNL”.

”Am plecat de un an și ceva și nu văd lideri noi care să fi ieșit de sub umbra mea și care au fost oprimați cât am fost acolo și cât am fost liderul spiritual al partidului”, a spus Băsescu, precizând că partidul fără lideri intră în criză politică, de creștere.

- Advertisment -

Cele mai populare

Remedii naturiste pentru un sistem imunitar de fier.

Principala armă pe care o avem în lupta cu răceala, tusea si gripa este propriul nostru sistem imunitar și suntem sfătuiți deseori...

Luptă pentru viață la doar doi ani.Ajutorul tău,poate schimba viața ei.

Ines s-a născut prematur, la 24 -25 săptămâni de sarcină, având la naștere o greutate de doar 480 grame. Medicii au declarat-o...

Amenzi pentru nepurtarea măștii în exterior.Sunt neconstituționale!

Avocat Diana Ivanovici-Șoșoacă: Hotararea nr. 856 din 14 octombrie 2020-privind prelungirea stării de alertă, care face trimitere la Legea...

Cel mai mare cost al poluării este înregistrat în București

România înregistrează cel mai mare cost mediu al poluării pentru sănătate din Europa, cu 30% peste media europeană, iar Bucureștiul este orașul...

Comentarii recente