Acasă Sport National Robert Vișoiu a obținut primul punct din acest 2014

Robert Vișoiu a obținut primul punct din acest 2014

Pilotul român Robert Vișoiu (Arden) a obținut primul punct din sezonul 2014, după ce a alergat în acest weekend în etapa cu numărul 4 din seria GP3, pe circuitul german de la Hockenheim.

Robert Vișoiu s-a clasat pe locul 10 în prima cursă de la Hockenheim, sâmbătă seară, obținând astfel primul său punct din acest sezon.

”Suntem pe drumul cel bun și simt mașina mult mai bine. Din păcate, pe final de cursă mi s-au uzat pneurile din cauza faptului că am rulat prea mult în plasa lui Riccardo Agostini. Cred totuși că este loc și de mai bine”, a spus Vișoiu.

În cea de a două cursă, duminică dimineață, pilotul român a încheiat pe locul 19, rămânând în afara punctelor.

”După primele trei tururi fața monopostului a devenit incontrolabilă. La scurt timp după am simțit o ameliorare. Pe final a fost din ce în ce mai rău. Chiar și așa, în ultimele 4 tururi am avut timpi mai buni decât ai lui Patric Niederhauser, colegul meu de la Arden.

Am avut probleme cu mașina, însă Jann Mardenborough a mers extraordinar și a câștigat. Sincer, nu știu ce se întâmplă. Săptămana viitoare vom ajunge în Ungaria, pe circuitul pe care am obținut ultima victorie în seria GP3”, a spus Robert Vișoiu.

Următoarea etapă se va desfășura la sfârșitul săptămânii viitoare, pe Hungaroring.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente