marți, mai 28, 2024
AcasăSportInternationalBeckham se va retrage

Beckham se va retrage

davidnbeckham

2013 este anul marilor despartiri pentru britanici. Dupa Alex Ferguson, David Beckham pune si el punct unei cariere fabuloase.La 38 de ani, mijlocasul englez a hotarat sa isi incheie cariera de fotbalist la PSG. Explicatia este fabuloasa:

„Mi-am dat seama ca trebuie sa ma retrag cand am vazut cat de usor a trecut Messi pe langa mine la meciul de luna trecuta, din Liga.”, a spun Beckham, care a recunoscut ca fotbalul l-a facut sa traiasca un vis frumos in ultimii 20 de ani.Daca mi-ati fi spus cand eram copil ca voi juca si voi castiga trofee cu Manchester United, ca voi fi capitanul nationalei si voi juca de mai bine de 100 de ori cu mandrie pentru tara mea si voi face parte din cel mai mari cluburi din lume, as fi spus ca e doar o fantezie. Sunt foarte norocos ca mi-am realizat aceste vise.”, a mai declarat mijlocasul englez.

 

ISI INCHEIE CARIERA CU LORIENT

– Au fost fani, probabil asiatici, care au sunat la clubul Leyton Orient sa-si rezerve bilete –

Mai multi fani au contactat clubul Leyton Orient crezand ca ultimul meci din cariera lui David Beckham va fi cu aceasta echipa din al treilea esalon englez, ei facand aceasta confuzie din cauza asemanarii numelui cu cel al adversarei reale, Lorient, din Ligue 1.

„Deja am fost sunati de cateva persoane, dar ca sa clarificam lucrurile, ultimul meci al lui Beckham este cu FC Lorient, nu cu noi”, a anuntat pe Twitter clubul englez

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente