duminică, mai 26, 2024
AcasăEducatie&CulturaGala Dansului de la Carei (Galerie foto)

Gala Dansului de la Carei (Galerie foto)

Joi, 16 mai 2013, după-amiază, de la ora 18.00, Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei a fost neîncăpătoare pentru publicul numeros format din rude, prieteni, colegi și profesori ai celor ce au evoluat dar și din oameni care pur și simplu apreciază dansul.

Direcția de Cultură a municipiului Carei în colaborare cu Centrul Cultural Carei au organizat Gala Dansului, eveniment care s-a desfășurat în cadrul festivalului BEST FEST – Primăvara culturală careiană. Spectacolul a fost susținut de mai multe grupe de elevi ai școlilor de dans Magic Dance de la Centrul Cultural Carei, instructor Raluca Păvăluc, Lead & Follow din Carei, instructor Bagossi Zoltán, Școala Gimnazială Nr. 3 din Carei, instructor Raluca Păvăluc și invitații speciali din Satu Mare, elevii secției de balet a Liceului de Artă Aurel Popp și ai Școlii Modefit Studio pregătiți de prof. Ana Macovei. Programul a conținut balet, dans modern, dans contemporan și dans de societate.

Tinerii dansatori au realizat o fascinantă incursiune în lumea dansului, aducând în prim plan stiluri precum swing, vals vienez, vals lent, mambo, samba, cha-cha, quick step, tango, lambada, rumba, dans oriental, dans modern și balet. Pe lângă momentele susținute cu grupurile, au fost și dansuri solo prezentate de Supuran Maria Clara, Ursei Claudia, Kovacs Cristina, Molnar Ester, Major Dorotea de la Liceul de Artă Aurel Popp din Satu Mare, secția balet , pregătite de prof. Ana Macovei. La final, prezentatorul Adrian Ștefănuți, le-a mulțumit în numele organizatorilor, instructorilor enumerați mai sus și i-a felicitat pentru modul excepțional în care s-au prezentat cu elevii lor.

DSC_0860_resize

DSC_0910_resize

DSC_0911_resize

DSC_0912_resize

DSC_0971_resize

DSC_0999_resize

DSC_1013_resize

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente